Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit telefon

Od: zuzana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jakou zkratku nebo fci mám hledat u telefonu (při výběru nového) pokud chci aby mi šel připojit k notebooku a fungoval mi přes nej internet?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

To umí vlastně skoro každý mobil, hledejte funkci modem, ideálně přes 3G, je ryhclejší, ale dostupný není úplně všude, na vesnicích a maličkých městech nebo samotách 3G není.

zuzana*
hodnocení

Můj telefon

Samsung Galaxy Mini 2 tedy bude fungovat jako modem? Jsem na tyto věci antitalent...

bena*

Ano, bude fungovat jako modem. Pro maximální rychlost internetu doporučuju propojit telefon s notebookem pomocí USB kabelu, Bluetooth je pomalejší.

Osobně bych se však podíval po jiném telefonu, tyhle Samsungy moc nevydrží. můžu Vám doporučit třeba Nokii C6-00 skoro za stejnou cenu nebo Nokia 500.

Ty ceny se odvíjejí podle měsíční útraty, čím hodláte mít vyšší, tím telefon bude levnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]