Nejste přihlášen/a.
nevíte o nějakym programku co kompletně zrychlý počítač opraví registry a optimalizuje celkově pc něco jako tune Up? a nejlepší program na odhalování trojských koni atd? děkuji
za celou svou PC eru jsem zjistil (zacala na w95), ze tyhle programy nedelaji skoro nic (jo nektere mely vybrana nastaveni widli pohromade na jednom miste, a smysl to trochu melo na w98 (program System mechanic), to je tak vse)... temp si pripadne umis smazat sam, ..pokud nejsi prase, tak registry vypadaji normalne, co par let by se mel stejne system preinstalovat (ono k tomu vetsinou stejne dojde pri nakupu noveho HW), naopak tyhle programy umi registry poskodit... on casto i ten prazdny reg klic, tam neni jen tak pro nic za nic... Pokud neni vykon PC takovy jako byval, a pracujete hodne se soubory, tak defragmentovat disk. Na viry trojany a adware NOD32, asi neni lepsiho programu, jeste Kaspersky je dobry (ma i www online scanner).
Zdarma Ccleaner, SpyBot.
A pak nějaký antivir, fandím AVG i přesto, že mám mnoho odpůrců...
doplněno 15.07.12 18:31:Fatálku, zaplacené AVG nevyhazuje ani gram zbytečných okýnek, jede si to samo a uživatele to ničím neotravuje
AVG fujky. Nikdy nebrat. Vyhazuje tunu okének a všelijakého hnusu. Já používám Avast a jsem 100% spokojen.
doplněno 15.07.12 18:33:Nezaplacený Avast také nevyhazuje okénka.
Fatalwire, můžu říct, že se AVG s příchodem verze 2012 celkem zlepšilo, už není tak žravý a není to samej falešnej poplach. naopak musím žel napsat, že avast! v poslední době je čim dál tím horší, furt otravuje s různými nabídkami, vnucuje instalaci spywaru google chrome a začal žrát víc systémových prostředků.
Jinak je zbytečný utrácet za softwrae, freeware verze bohatě pro domácí uživatele postačí. A to se týká nejen antivirů.
Béňo, částečně souhlasím. Je zbytečné zbytečně utrácet. Ale fakt to AVG mám ofiko a nelituji toho...
NOD32 instalovany do systemu jak po Avastu i po AVG nasel par infikovanych souboru, ktere tyto 2 nenasly
Třeba je ale možné, že to byl falešný poplach. Pokud si chcete být opravdu jistý, použijte www.virustotal.com NOD32 sice namívá moc falešných poplachů, přesto se nějaký občas najde. Hlavně NOD32 je placený program a pro domácí použití je naprosto zbytečné utrácet za takové programy... peníze se dají použít i jinak, než takhle vyhazovat
Hlavně nainstalovta takový ty různý komplexní čističe tpyu Avdanced Systemcare nebo Zryhclení počítače a tak. Též není dobrý pro běžný uživatele ten TuneUP utilities, navíc je to placený a podle mě je zbytečný utrácet za software.
Dobrý kombiance je CCleaner na čištění disku a registru a Defraggler na defragmentaci (nebo můžete použít systémový program Defragmentace disku). Na viry a podpobnou verbež je dobrej třeba Microsoft Security Essentials nebo třeba AVG Free.
Zase, je zbytečný utrácet za antivir (nebo ho dokonce nelegálně stahovta z internetu).
mě by zajímalo ten prográmek Remove it pro mi našel několi ktorjských koní Sys32 jenže řík áse že ten program nezná vw windows 7 soubory systemový tak je bere za infekce tak jak to vlastně je? našl om ito asi přez 20 trojanu
18:26:16: Scanning, please wait...
18:26:18: Infected file (Win32.Unknown.Random.X) c:windowssystem32searchindexer.exe
18:28:00: Infected file (Sys32.amdocl) C:Windowssystem32amdocl.dll
18:28:09: Infected file (Sys32.cmdlineext_x64) C:Windowssystem32cmdlineext_x64.dll
18:29:01: Infected file (Sys32.ovdecode) C:Windowssystem32ovdecode.dll
18:29:52: Infected file (Sys32.erdnt) C:Windowserdnthiv-backuperdnt.exe
18:29:58: Infected file (Sys32.pev) C:Windowspev.exe
18:30:00: Infected file (Sys32.sttray64) C:Windowssttray64.exe
18:30:10: Infected file (Sys32.iehelper) C:Program Files (x86)glary utilitiesiehelper.exe
18:30:11: Infected file (Sys32.vlc-cache-gen) C:Program Files (x86)videolanvlcvlc-cache-gen.exe
18:30:11: 9 Dangerous files have been found on your computer.
Click on "Fix" button to fix selected tasks.
18:30:14: Scanning, please wait...
18:30:15: Infected file (Sys32.sttray64) C:Program FilesIDTWDMsttray64.exe
Windows by měl systémové soubory umět chránit proti zápisu. Osobně bych to projel Combofixem, pokud je to zavirovaný, ideálně bych však udělal čisotu instalaci a nevěřil těm různým zázračným programům, co umí optimalizovat počítač. Spousta jich je dost agresivních, systém akorát rozladí, budiž důkazem třeba Advanced Systemacre, nedávno se tu řešil problém, že tento program zlikvidoval windows.
Na údržbu počítače CCleaner+Defragmentace disku (nebo Defraggler), jako antivir třeba ten Microsoft Security Essentials a firewall postačí systémový pro běnžého uživatele, hlavní je, aby příchozí spojení bylo zakázáno (nenastavovat profil Doma, ale Podnik či jak se to nazýváno). Letiště je nejbezpečnější volba, ale zase nemusí fungovat všechny programy.
Combofix stáhnete zde (jinde ho nestahujte, může být modifikován!): bleepingcomputer.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.