Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Steam guard autorizační kód

Od: kkkkkkkkkkk odpovědí: 7 změna:

Ahoj.
Vůbec nevím co mám zadat do toho rámečku , co to po mě chce? .. Nikdy když sem se přihlašoval to nechtělo nic takovýho ..

Steam guard autorizační kód

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Obyčejně nějakou dobu od instalace,bývá výrobcem daná lhůta na vyzkoušení zdarma.Až vyprší je zapotřebí si koupit produkt klíč a to je ono co to chce.

aaa*
Když nevíte o co jde, tak radši neodpovidejte. K dotazu - u svého uctu máte zapnutou funkci steam guard a prihlasujete se na steam z jinýho pc než normálně (asi). Na vašem emailu budete mít kod, ten opište do toho pole a budete se moct přihlásit. Je ti ochrana účtu - ikdyz bude někdo cizí znát vaše heslo, tak se nepřihlásí.
kkkkkkkkkkk
hodnocení

Kód mi přišel mockrát ale ani jeden nejde ..

Musí jít. Zkoušej to dál.

doplněno 15.07.12 20:04:

Ještě mě napadlo. Nechodí ti to na jiný email?

jandix
Dobrý den kod pro steam guard mi přijde sms zprávou,ale pokaždé když ho tam žádám tak mi to píše ze ten kod je nesprávný. Nevíte někdo kde by se mohla stát chyba? Děkuji moc za vaši odpověď. Prosí o odpověď prostřednictvím e-mailové zprávy na jandiy1992@seznam.cz díky moc
des*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

vl*

Jak už bylo řečeno, od 4.3.2011 služba steam zavedla Steam guard. Pokuď se přihlásíte z jiného počítače, nebo se jen dlouho nepřihlásíte, bude to po vás autorizační kód, který příjde na email. Mělo by se to dát vypnou, ale zásadně to nedoporučuji!
Více zde: store.steampowered.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]