Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč my nejde youtube a uložto?

Od: masakrop* odpovědí: 18 změna:

Již od včerejšího dne my nejdou stránky youtube a uložto dokonce i herní.cz prosím o pomoc

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

2x

dobry den, zkuste vycistit cache prohlizece, kdyz to nepomuze tak zkuste jiny prohlizec... a to vam nejde tak, ze se nedostanete jako na tu stranku nebo ze vam nejde stahovat? O.o

masakrop*
hodnocení

Dobrý den děkuji za radu ale nejsem moc zkušený takže nevím co je to cache děkuji za další odpověd

masakrop*
hodnocení

dám ještě podrobnosti: prohlížeč Internet Explorer 9 a ukáže se mi když jdu na stránku youtube nebo uložto že program IE přestal pracovat a pak chyba obnovení stránky

masakrop*
hodnocení

Prosím potřebuji dál pomoc

hop®
hodnocení

0x

Asi bych zkusil počítač vyčistit programem Ccleaner, předpokládám, že antivirák (a další ochranné programy, Spybot...) máte aktuální...

masakrop*
hodnocení

a nějáke lehčí řešení by nebylo?

hop®

Jaké lehčí? Třeba zahodit počítač a koupit nový už nainstalovaný?

Myslím, že funkční antivir je dobrým základem pro spolehlivou funkci počítače a Ccleaner je podle mne jeden z nejlepších čistících SW...

masakrop*
15.07.12 16:03
hodnocení

Mám AVG

hop®

OK, já také, podle mého názoru je to nejlepší antivir, dokonce jsem si ho koupil ;)

Pak bych doporučil kontrolu compu programem SpyBot, lze stáhnout zdarma

A pak vyčistit tím Ccleanerem, ten je také zadarmo.

masakrop*
hodnocení

hm na google chrome my funguje.. ale můj nejlepší prohlížeč je IE 9 a tam my nejde youtube.com... další rada prosím

hop®

Chromáka nebrat...

Zkusit aktualizaci nebo reinstal IE. Anebo jinej prohlížeč, zkusil jsi třeba Maxthon? Ten při prohlížení rovnou nabízí stažení...

takjan*

Proč ne chrome, mohu-li se zeptat?

hop®

Je to prohlížeč, který odesílá určitá data někam na "guglcentrum", prý kvůli statistikám...

Více podrobností by napsal třeba Béňa, já jen vím, že tento prohlížeč nechci, protože mu nedůvěřuji...

masakrop*
hodnocení

no problém je v tom že já mám win 7

hop®

Aha, problém odhalen, W7... *smich*

Nene, sedmičky jsou funkčnější než třeba Visty...

A co říká AVG, co říkal SpyBot po celkové kontrole, kolik toho Ccleaner vyčistil?

bena*
hodnocení

0x

Určitě si stáhněte a nainstalujte program CClaner. Nic těžkého, odkaz přímo zde: slunecnice.cz/...

Poté spusťte instalační program, odmítněte instalaci toho spywru google chrome. Tento program záměrně nazývám spywarem, protože odeslá citlivá uživatelská data do své centrály, kde pak je s nimi různě nakládáno, žel nevím přesně jak. nebudu tady psát slohovou práci o tom, ikdyž by to nebylo špatné téma asi...

Program tedy nainstalujete (bacha na to google chrome a změnu vyhledávače/domovské stránky/výchozího prohlížeče) a spustíte. Vyběhne okénko, zda-li zahcovat cookies, klepnete na Yes (recommended). Jinak hlavní program je v češitě. Potom stačí spustit čistění registru, nalezené chyby opravit kliknutím na Opravit vše, disk pak taky klidně vyčistěte kliknutím na Spustit čistění.

Ještě bych nainstaloval doplněk Adobe Flash Player pro internet Explorer, který je nutný pro přehrávání většiny videí na internetu (Youtube, iVysilání, Stream,...), který zase jednoduše stáhnete zde: slunecnice.cz/... a instalaci obyčejně spustíte, tady se není snad čeho bát, google a podobný by tu nemělo strašit.

Hlavně se ničeho nebát, tady jsem to snad polopaticky popsal.

P.S.: Není důvod přecházet na jiný internetový prohlížeč, IE9 patří k nejbezpečnějším prohlížečům, takže pokud používáte internetové bankovnictví nebo pořád chodíte na Facebook, budete chráněni i internetový prohlížečem před různými podvodnými stránkami vydávající se za originální.

ladinpraha*
15.07.12 19:37
hodnocení

0x

.

Proč my nejde youtube a uložto?

tomasgulas
hodnocení

0x

Hele, já nejsem windowsák, ale v práci widle na pracovní stanici mám (win7) a včera nebo kdy se aktualizoval flash a nešlo všechno, co mělo něco společného s flashem (youtube atd.) Opera s tím problémy neměla, ale Mozillu jsem musel aktualizovat.

Tak buď aktualizovat prohlížeč nebo flash. Možná jen vypnout akceleraci flashe, ale ta s tím snad souviset nebude. Ale třeba je to jiný problém, nenapsal jsi nic, jenom "nejede". To jako ostatní stránky jedou v pohodě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]