Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdělek na internetu - na čem vydělávají?

Od: czernym* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám otázku ohledně výdělku na internetu. Jakým způsobem vydělávají různé weby, když to nejsou zrovna e-shopy? Napadá mne třeba Heureka, internetová zpravodajství atd.. To vydělávají pouze z bannerů a jiných reklam? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

1x

Heuréka vybírá peníze od eshopů jejichž zboží se tam zobrazuje.

bena*
hodnocení

0x

Většina webů vydělává z bannerů a jiných reklam, případně je zastřešuje nějaká dobrá společnost.

czernym*
hodnocení

a kolik třeba vydělává takový banner? je mi jasné, že je to např. dle velikosti, ale tak jen pro představu... děkuji.

mowla*

Je to jednak podle velikosti a počtu zobrazení (opakování za čas), jednak - a to je mnohem proměnlivější hledisko - podle návštěvnosti webu - zobrazení banneru na webu, který ročně navštíví stovky lidí je ohodnoceno úplně jinak, než zobrazení téhož banneru na webu s roční návštěvností v desítkách milionů...

dzordz*

Může to být tak 8-23 czk za tisíc zobrazení reklamy velikosti 10.000 plošných pixelů.

hodnocení

0x

z reklamy a provize... ale není to tak slavný, reklamu počítejte cca 0,01 - 0,04 kč za zobrazení jedné reklamy, platí se ne za zobrazení ale za kliknutí na ni. Záleží tedy na obsahu, zda je zajímavý nebo ne.

Na provizích se dá vydělat mnohem více, ale chce to hodně času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]