Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám otázku ohledně výdělku na internetu. Jakým způsobem vydělávají různé weby, když to nejsou zrovna e-shopy? Napadá mne třeba Heureka, internetová zpravodajství atd.. To vydělávají pouze z bannerů a jiných reklam? Děkuji.
Většina webů vydělává z bannerů a jiných reklam, případně je zastřešuje nějaká dobrá společnost.
a kolik třeba vydělává takový banner? je mi jasné, že je to např. dle velikosti, ale tak jen pro představu... děkuji.
Je to jednak podle velikosti a počtu zobrazení (opakování za čas), jednak - a to je mnohem proměnlivější hledisko - podle návštěvnosti webu - zobrazení banneru na webu, který ročně navštíví stovky lidí je ohodnoceno úplně jinak, než zobrazení téhož banneru na webu s roční návštěvností v desítkách milionů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.