Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft - Nejde spustit

Od: dejw3310 odpovědí: 8 změna:

Ahoj prosím pomozte mi. Spustím si hru minecraft, ta mi nabíhá a pak okno minecraftu zčerná a nic se neděje.

Neví někdo co s tím díky moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eb*
hodnocení

0x

Warez ne´bo originalky? v obou připadech %appdata% do zpustit a smazat .minecraft pokud tam mate svety zalohovat složku save ktera je ve vnitř

Potřeboval bych znát log z crashe. Ten najdeš zde podle obrázku. Otevřeš ten textový soubor a celý text sem pošli.

Minecraft - Nejde spustit

dejw3310
hodnocení

mam warez ale vzdy mi minecraft sel nevim proc ted nejde mam javu 6 tak nevim v cem je problem

shlaighter*

Tak ten log z crashe by pomohl ;) A takové doporučení- koupit si Minecraft :)

Vyzkoušel jste i smazání složky .minecraft?

mikycz*

Zkus dát force update, pročistí ti to tu složku od modů apod.

dejw3310
hodnocení

Hele mozna jsem fakt trochu blbej ale jake ten textovej soubor to ma byt mam jich tu vic.

Zkousel jsem stahnout i jine soubory minecraftu nebo cele slozky .minecraft ale nic mi nefungovalo, chovalo se to porad stejne.

zkousel jsem i Force update ale nic nabiha to pak to zcerna a nic se nedeje.

Minecraft - Nejde spustit #2

Tak jedním z těchto způsobů ten log získáš: minecraftwiki.net/...

dejw3310
hodnocení

Dekuji vam vsem za pomoc.

Minecraft se mi nakonec podarilo spustit. Problem byl ve spatne stazene Jave.

Dekuji za vase rady a ochotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]