Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Je to asi hodina co sem dostal Ipod nano.
Stáhl sem si itunes zapojil ho vše to v pohodě našlo.Chtěl sem nahodit písničku ale itunes se zaseklo.Odpojil sem asi po půl hodine nereagování Ipod. Vše se rozjelo.Na netu sem se dočetl že bych ho měl synchronizovat.Začal sem tedy synchronizaci ta bohužel nedoběhla napsalo mi to že synchronizace nemohla být dokončena.Zkusil sem tedy obnovení(restore) ale napsalo mi to že se oběvila chyba 2005..Na netu sem našel že mám restnout PC dát do jinýho USB restartovat ipod atd,
To sem vše udělal jenže tady začal ten další problém po restartaci Ipod mi tu teď nahodí jablko po tom mi to napíše use itunes to restore..A zase nahodí jablko todle se střídá.Zkoušel sem další restart ale furt to samé.Když to napojím do itunes napíše mi to Byl nalezen ipod ale nepodařilo se určit jeho typ..A zase ta chyba 2005..
Omlouvám se pokud to sem nepatří.Ale potřeboval bych poradit.Děkuji
Takhle večer dostat ipod :D
Odinstalovat itunes, poté požít ccleaner který vymaže to co zbyde..hlavně to z registrů..
Pak stáhnou itunes z Apple cz , a zkusit co itunes řekne na ipod...
A hlavně nepoužívat prodlužovací káblíky.. dělá to bordel... a pokud je to nutnost tak je nepoužívat alespon při instalaci FW.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.