Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky na DVD s hudbou

Od: monika1978 odpovědí: 4 změna:

zdravím,

chtěla bych se zeptat, ráda bych si udělala DVD s fotografiemi, aby tam byly složky a aby každá složka měla fotky a hudbu.

To samé bych chtěla i s videokamery, sestříhat a opět třeba podložit některé střihy hudbou a pak vypálit.

Co byste mi prosím poradili za software, jsem začátečník, ale ráda bych se vše naučila, moc mě to baví.

Děkuji všem

Zdravím Monika

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pro střih videa je určitě zajímavá tato aplikace: Adobe Premiere Elements
amsoft.cz/...

hodnocení

0x

myslim, že dnešní DVD přehrávače nezvládají přehrávat mp3 a fotky naráz. Bez hudby by to bylo snadné.

Asi bude zapotřebí mít fotky jako slideshow film s hudbou. Bude ale hloupé, když si dáš interval např. 10sec a budeš ji chtít vidět třeba minutu (pokec s kamarády), v tom případě PAUSE a hudba nikde... ;)

al bunda*
hodnocení

0x
Zkus VSO photoDVD. Tedy na fotky s hudbou.
Hezký den.

jantar*
hodnocení

0x
Já na to používám s úspěchem Zoner photo Studio. Fotky v něm napřed upravím a pak vytvořím DVD které má kapitoly, muziku, přechody a vše co si představuji, pro mě ideální program. Pokud jsou potřeba přidat i videa natočený foťákem tak sáhnu po Neru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]