Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo co dělat,když mi na facebooku zadrhavaji hry,nemohu hrát a štve mne to.Děkuji převelice za odpověd.
Já bych věděl, ale moje odpověď se ti asi nebude líbit.
Nehraj hry a už vůbec ne na FB, nic se ti nebude zadrhávat, tím pádem tě nic nebude štvát a budeš v pohodě.
Vždyť se dá dělat takovejch věcí a nezabíjet čas hraním her, navíc na FB.
mas pravdu to se mi nelibi i když vím,že máš pravdu,ale ona je to moje jediná zábava-nemocný manžel nechci ho nechávat samotného atd.
Facebook není zrovna nejbezpečnější místo, to je pravda.
K věci - problém bude v zřejmě počítači. Určitě bych zaktualizoval prohlížeč na nejnovější verzi (lze ověřit třeba na Slunečnice.cz nebo Filehippo.com), dále bych doporučil projet počítač antivirovým&antispyware programem a nebylo by od věci odinstalovat programy, které nepoužíváte a tzv. toolbary, což jsou nástrojové lišty, zpravidla je vnucuje do instalaček google, ask a yahoo!. Seznam nainstalovaných programů najdete v Start-ovládací panely-přidat nebo odebrat programy (ve Windows Vista a 7 to najdete jako Programy a funkce).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.