Nejste přihlášen/a.
Jakožto nejpravděpodobnější bych vidět nějakou ´veš v kožichu´... - zkus nějaký AV test z ´čistého´ bootu (např. Avast - Test po restartu).
Píšeš o čištění, odinstalacích atd., OK - asi bych to stejně - pro jistotu, ´projel´ ještě jednou...
Další, které mne tak z fleku napadá, je narušený či příliš velký swap - nesedím u Win7 (a z hlavy nevím) - ale někde ve Vlastnostech počítače - Výkon (či Ovládacích panelech) je nastavení velikosti stránkovacího souboru - zkus jej zmenšit na minimum, pokud to pomůže, poté zvětšit ´s rozumem´.
Případně ještě spustit Scandisk a Defragmentaci.
Mám Acer TravvelMate 2355 LC s Windows XP a občas se mi to stane také, stalo se mi to i po čerstvé čisté instalaci XPček. Takže na havěť to netipuji. Také by mne zajímalo, čím by to mohlo být [přičítala jsem to malé paměti (mám jen 256 MB), myslela jsem si, že malá paměť nezvládá rychlé uknčení všech programů].
PS: "Vyřešila" jsem to naprosto nevhodně - přidržením (cca 5 až 7 s) tlačítka pro vypnutí.
doplněno 14.07.12 20:16:Samozřejmě mělo být TravelMate...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.