Nejste přihlášen/a.
ahojj chci se zeptat jak dát v exelu počítání aby mi to správně počítalo.Myslím tím např. bude tabulka v ní bude příchod odchod a pak počet hodin. příchod 4:30h odchod 14:30. a aby mi to spočítalo počet hodin v ten ten... jde to v exelu?
Samozřejmě, že to jde...
1. ujasni si, jak budeš časy zadávat (musí být všechny ve ´stejném´ formátu) - nejjednodušší pro další zpracování je zvlášť sloupec pro hodiny a zvlášť pro minuty
2. odečteš dobu příchodu od doby odchodu
3. v další (postupné) verzi by bylo vhodné do výpočtu zařadit i datum, aby byla řešena doba přítomnosti přes půlnoc, případně vícedenní
Dobrý nápad ale nwm zda to bude přesně počítat kolik hodin mám odpracováno když budou zvlášt minuty od hodin. nechcetě udělat vzor v exelu a poslat ho sem např. přes www.leteckaposta.cz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.