Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - Pruhy na obrazovce

Od: jokec odpovědí: 6 změna:

Mám problém, když jsem byl chvili tet na PC, tak mi po chvilce začala zrnit obrazovka a nastal restart. Ale jak nastal restart, tak se na obrazovce objevily pruhy, a když načte windows naskočí modrá obrazovka na ktere je něco napsane. Nevíte co stím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nebylo by úplně od věci vědět, co "je na ní napsané"... *zed*

doplněno 14.07.12 09:40:

A dál?

jokec
hodnocení

Ono to hned přeblikne.

frozensoul*
hodnocení

0x

to bude BSOD - blue screen of death.. Hadam to na problem s harddiskem asi neco s grafickou kartou mozna... zkuste najit neco, co cte bsod logy. nirsoft.net/... pak aspon budete vedet, co vam to psalo.

honzmalatny*
hodnocení

0x

zkuste při restartu mačkat F8 a jít do nouzového režimu a tam přes nástroj obnovení systému jít na poslaední bod obnovení.pokud to nepomůže,může to být hadr,grafika,atd.pokud můžu poradit,navštivte forum viry.cz a tam pokračujte.jsou tam moc chytré hlavy.

jokec
hodnocení

No, bylo to grafikou.

honzmalatny*

Myslel jsem si to,měl jsem to samé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]