Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat.
Chci dát video na youtube, které trvá 17 minut. Poprvé když jsem dával video na youtube, nahrávalo se to 2 dny a po dvou dnech, kdy se dokončilo nahrávání, mi to napsalo, že video nejde spustit, protože je velké. Už nevím jak se to stalo, ale pak sem někde našel, že mohu poslat sms (ani nevím kolik sem platil, nebo jestli se něco vůbec platí) a budu mít na mém profilu povoleno nahrávat videa delší než 15 minut. Pak mě teda přišlo na mobil, že úspěšně vyřešeno, nebo něco v tomto smyslu a video sem tam dal podruhé, čekal sem další 2 dny. Po "úspěšném dokončení" mi to napsalo, že youtube nepodporuje přehrávač zrovna ten, co sem měl já. Já přehrávám videa buď přes VLC, nebo Windows media player. Objevil se mi tam i seznam přehrávaču, které podporuje youtube, už si to ani nepamatuju, přemýšlel sem nad tím, že se teda na to vykašlu, vypnu PC tak na 4 dny a pak to zkusím. Druhý den, mě napadlo s kamošem, že bych mu video dal na flashce, řekl mu heslo atd..., že by to na svým PC nahrál přes můj profil... měl rychlejší net, takže to měl myslím během jednoho dne "úspěšně nahrané" akorát zase to tam psalo, že video nelze přehrát, nebo že je velké, teď nevím. No, tak sem to vyřešil tak, že sem udělal nový video, akorát pod 15 minut. Dělám to přes Pinaclle Studio 15, nevím čím to, ale určitě tím programen, jenže nevím z jakého důvodu, že vytvořím krátký film, který má 17 minut a je velký 4 GB. Teď mi program blbne, takže to 15cti minutový video, ještě nemám. Takže kde je chyba? V "pináklu", v youtube, ve velikosti, nebo v přehrávači? Prosím poradtě, sem zouvalý je to ještě pro dalších 30 lidí, kteří netrpělivě čekají, nebo spíš vetšina to už vzdala, ale chtěl bych to tam dát. Mělo to tam být před 14cti dny. Nebo neexistuje ještě nějaká stránka, kde by se to dalo nahrát?
Na Youtube muzes nahravat vice jak 15 min videa ,az pote co budes mit nahrano vice jak 100 videi (nebo 200)
Podle mě záleží na celkovém počtu shlédnutí videí. No někde na youtube to bude napsaný ale komu by se to chtělo hledat že?
Nahrajte video na uloz.to
Dá se to i nastavit tak že půjde přehrávat přímo v prohlížeči. Stejně jako na youtube.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.