Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám notebook Acer aspireone a nainstaloval jsem si tam "urychlení" flashfire, následně to celé kolabuje. Bohužel na reinstalaci PC nemám ani pomyšlení a jsem docela laik na tyhle věci. Po startu to hodí po chvilce modrou obrazovku, že byl počítač vypnut, aby nebyl poničen a ať zruším ovladaš offire.sys . To znamená, že je háček ve flashfire, ovšem netuším, jak to odinstalovat. Strávil jsem nad tím kupu hodin hledání, zkoušel jsem ovládací panely, programy a funkce, nic. Potom program files, tam taky nic. Pak správce zařízení, dal jsem můj HDD a seznam jeho ovladačů, byly 3 (mezi nimi i offire), jenže nevím, jak ho odtamtud vzít. Našel jsem to také ve složce drivers v system32. Poraďte mi prosím, jak to dát pryč, díky moc!
PS: Windows XP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.