Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Flashdisk Kingstone Datatraveler 100, 1GB, ale v mém kompu nechce fungovat. Vzhledem k tomu, že na jiných počítačích zatím nebyl nejmenší problém (zkoušel jsem 3), tak bude zádrhel nejspíš v PC. Počítač vždy flashku bez problémů najde, ale pracovat s ní lze jen chvilku. Pak najdenou přestane fungovat, nejde zobrazit nic na flashce, natož kopírovat atp. Před časem jsem měl problém i s USB Bluetooth adaptérem, který nechtěl fungovat dokud jsem nenainstaloval ovladače, ačkoli na jiných kompech problém neměl. Mám Win XP prof., SP2. Myslel jsem, že je problém třeba v tom, že používám usb rozbočovač - můj komp má jen 2 usb, což mi už nestačilo. Ale flaska se chová stejně, i když jí píchnu rovnou vzadu do kompu. Ostatní usb zařízení (tiskárna, web kamera atd.) fungují normálně. Prosím, jestli někdo tušíte, v čem by mohl být problém, dejte mi vědět. Díky.
Co je to za základní desku? Jak se chovaly jiné flashdisky na tvém PC?
tron1976*
Název základní desky ECS K7VZA (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DDR DIMM, Audio) Čipová sada základní desky VIA VT8363(A) Apollo KT133(A) Jiný flashdisk na vyzkoušení bohužel nemám...
Píšeš že když píchneš flash disk přímo tak je to stejné,ale co když ho zkusíš píchnout postupně do obou usb,ale tak aby tam byl úplně sám- čili bez dalšího rozbočovače popřípadě zařízení... Dále je to stará deska,ani asi nemá usb 2.0 čili bude to pomalejší- čili počkáš dost dlouho po připojení disku? Klasicky se to zvláště poprvé chová tak že se zařízení hledá a přitom to několikrát disk odpojí...
tron1976*
V usb nechám tu flasku třeba hodinu a nic. Jinak zkoušel jsem odpojit ten rozbočovač se vším, co na něm bylo. Druhý usb jsem musel nechat tak jak je - mám v něm vysílač pro bezdrátovou myš a klávesnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.