Nejste přihlášen/a.
Na novém ntb. s nainstalovaným Wind. 7 mi nejdou otevřít některé e - maily. Přitom některé ikdyž mají přílohy fotky nebo videa nebo jsou jen textové jdou otevřít v pohodě.Můžete mě prosím poradit program který by umožnil ovvírání všech e - mailů? Skušební verze Mikrosoft Office 2010 již končí a chci nainstalovat nějakou Office free. Jsem rád za každou dobře míněnou radu. Děkuji.
Na jakém serveru máte založený email? Váš server to může mít jako například seznam.cz přes internetový prohlížeč. Jinak přímo ve Windows je Outlook express.
Ten Microsoftí Office odinstalujte a nainstalujte si OpenOffice Windows 32bitů, česky - openoffice.cz/... Poté doporučuju doinstalovat i ty slovníky.
Na poštu doporučuju stáhnout WIndows Live Essentials a tam si vyberte Windows Live Mail. Hlavně nezaškrtávejte Toolbar - to je k ničemu, akorát to zpomaluje.
Zajímavý, já s ním mám jedině dobrý zkušenosti, je úplně normální. Co je na něm nepoužitelného a nepřehledného? Mě osobně přijde přehlednější, než Thunderbird/Icedove.
Na Linuxu používám sice IceDove (což je de facto Thunderbird), ale staršně mi tam chybí pořádný nástroj pro organizaci úkolů. Sunbird/Iceowl sice to může částečně nahradit, ale není to úplně vončo.
vlazy,s tímhle jsem se zatím nesetkal, že by byly porozházené stažené emaily do různých složek. Myslím si, že bude buď problém mezi židlí a klávesnicí nebo někde v nastavení serveru. Jinak verze, se kterými mám zkušenosti jsou 2007 a 2009. 2011 jsem jen viděl, osobně jsem ho zatím nezkoušel.
Takže takhle za mě.
P.S.:Neexistuje bezchybný program a ani existovat nebude. V kžadém programu je a bude aspoň jedna chyba.
doplněno 17.07.12 13:24: Mám 3 emaily - veřejný, soukromý a na stránkách
Nebylo by lepší stáhnout Libre Office (zdá se, že Open Office se dál vyvíjet nebude)? cs.libreoffice.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.