Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims 2 bon voyage nejde nainstalovat

Od: martinzprahy* odpovědí: 9 změna:

Zdarte zrovna jsem si nainstaloval The Sims 2 a protože mám všechny datadisky koupený tak jsem se je rozhodl (jak jinak) než nainstalovat. Ale kde se vzala tu se vzala chyba - vložim DVD do mechaniky, mechanika dvd nezjistí a ani systém nezaznamená něco v mechanice, přitom mechanika je v pořádku a dvd taky. Když se snažím nainstalovat ostatní tak mi jdou normálně ale tenhle parchant ne. Poradtě.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud systém nevidí v mechanice DVD, takže v průzkumníkovi nevidíte ani soubory, je vadné buď DVD, nebo mechanika jako taková.

Zkuste jiný disk, pokud ho uvidíte, je mechanika OK. Vyzkoušejte toto DVD v jiné mechanice, zda je OK.

Nebo se Vám jen nespustil autorun (automatické spuštění instalace)?

martinzprahy*
hodnocení

No nevidím ho v cmd ani průzkumníkovi a autorun take nic mechanika jen ledabyle roztočí dývko a zastaví se...

martinzprahy*
hodnocení

Jinak DVD by mělo být ok. Protože není to ani rok co jsem to reinstaloval. Vypalovaný to neni že by se data vytrácela to fakt ne ale je na první pohle lehce poškrábané nikoliv však do datové části disku jen povrchově. (opotřebením)

A co jiné disky? Když dáte do mechaniky jiné DVD, vidíte ho?

martinzprahy*
hodnocení

Ano to ano...

martinzprahy*
hodnocení

Ale co prostě nefačí no tak si to stáhnu z torrentu. Proč se stím mám zaobírat že jo.

martinzprahy*
hodnocení

Výborně teď to skoušim na prorapra stroji a jede to hmmmm. Děkuju ale čím to je? :D

lucimera*
hodnocení

0x

Zřejmě musí být na jednom chyba, řekla bych, že pravděpodobně na CD, když v mechanice vám jiná CD jdou.
Vyzkoušela bych to ještě párkrát a kdyby to nešlo, vyzkoušet jinou mechaniku na jiném PC, očistit CD, případně dát do ruky váš počítač někomu, kdo by dovedl argumentovat a objasnit, co se vám vlastně stalo.
Taky jsem před pár dny instalovala, a měla jsem trochu jiný problém, ale The Sims, to je dobrá hra. Pěkný zabíječ času! *smich*

Přeji pěkné hraní a ať to brzy funguje!

martinzprahy*
hodnocení

Ovšem já používám win7 a poznalo to pouze Xp a 7 nikoliv tak nevim...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]