Nejste přihlášen/a.
Zdarte zrovna jsem si nainstaloval The Sims 2 a protože mám všechny datadisky koupený tak jsem se je rozhodl (jak jinak) než nainstalovat. Ale kde se vzala tu se vzala chyba - vložim DVD do mechaniky, mechanika dvd nezjistí a ani systém nezaznamená něco v mechanice, přitom mechanika je v pořádku a dvd taky. Když se snažím nainstalovat ostatní tak mi jdou normálně ale tenhle parchant ne. Poradtě.
Pokud systém nevidí v mechanice DVD, takže v průzkumníkovi nevidíte ani soubory, je vadné buď DVD, nebo mechanika jako taková.
Zkuste jiný disk, pokud ho uvidíte, je mechanika OK. Vyzkoušejte toto DVD v jiné mechanice, zda je OK.
Nebo se Vám jen nespustil autorun (automatické spuštění instalace)?
No nevidím ho v cmd ani průzkumníkovi a autorun take nic mechanika jen ledabyle roztočí dývko a zastaví se...
Zřejmě musí být na jednom chyba, řekla bych, že pravděpodobně na CD, když v mechanice vám jiná CD jdou.
Vyzkoušela bych to ještě párkrát a kdyby to nešlo, vyzkoušet jinou mechaniku na jiném PC, očistit CD, případně dát do ruky váš počítač někomu, kdo by dovedl argumentovat a objasnit, co se vám vlastně stalo.
Taky jsem před pár dny instalovala, a měla jsem trochu jiný problém, ale The Sims, to je dobrá hra. Pěkný zabíječ času!
Přeji pěkné hraní a ať to brzy funguje!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.