Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace hry Duke Nukem 3D

Od: stanavaf® odpovědí: 5 změna:
Ahoj lidi v novém roce!
I v roce 2008 se bez Vás neobejdu. Nevíte ( a vy určitě víte ) jak s tím hnout, to co je na obrázku je celý co dokážu, prosím poraďte mi díky. ( nedávno jsem instalovala taky nějakou hru, kde byl na netu podrobný popis instalace typu: instalovat ...exe a ...ddl , pak z Laucheru do.. - pak už to jde, ale tohle zase nevím) *bzum*

Instalace hry Duke Nukem 3D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Pokud jde o Duke Nukem 3D mám dojem, že má problém jet pod Windows. Odkud to máš, kde byl ten návod a jak jsi k tomu přišla nám řekneš? My to vyzkoušíme a řekneme, kde děláš chybu a jesti opravdu děláš chybu.
Hezký den.

hodnocení

0x
Nu zkus pustit tu hru v režimu kompatibility- to najdeš např prave tl na duke3d.exe a tam to bude. Další možností je pustit hru v nějaké DOS emulátoru- třeba dosbox: classicgames.ic.cz/... tam je ke stažení jak hra tak i nějaký návod... dosbox.com/...

hodnocení

0x
Podrobný návod jak hru zprovoznit najdeš zde:
buildxp.deathmask.net/...

hodnocení

ahoj, víte co, jak tady mám ten obrázek - spouštím to přes "dávkový soubor pro systém MS-DOS", kupodivu to spustit jde, tak jsem to vytáhla na plochu ( kopírovat - vytvořit zástupce) a jde to dál, ale ikona vypadá jak vypadenej šroub z traktora, tak nevím, mám to tak nechat? Dík
al bunda*
Jestli ti to funguje, nechej to tak, nebo změň ikonu, pokud to půjde. Jestli se dobře pamatuju, dělá se to ve "vlastnostech". (Klepnout pravým myšítkem - Vlastnosti - Zástupce - Změnit ikonu.)
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]