Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškození RARU

Od: kajman* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, lidi mám problém a potřebuji pomoct s rarem... jde o to že tam mám důležité data o které bych nerad přišel, v pohodě jsem ten rar několikrát otevřel i extrahoval ale teď mi to hlásí chybu, nelze to otevřít a navíc mi to píše že archiv je poškozen... když jsem měl program na opravu archivu tak to ten program nemohl otevřít... je nějaký dobrý program který by vytáhl aspoň nějaká data z toho raru? opravdu by to byl problém o ty věci přijít...

Předem díky za každou radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Než s tím souborem cokoliv budeš dělat, vytvoř si jeho zálohu!

joudic*

neni treba Winrar vytvori novy soubor repaired_vassoubor.rar

bena*

Jistota je jistota, vždycky je lepší něco udělat zbytečně, než pak něeho úplně litovat. Tazatel nikde nepíše, že používá (mj.placený) WinRAR.

joudic*
hodnocení

0x

winrar a dat repair/lecit soubor, nicmene zacnete hledat zalohy, kde jste si to v minulosti rozbalil, protoze se to leceni nemusi vubec povest (100% jste s tim nepocital, cili soubor ma nejakych zakladnich 1-2% "cache" pro opravu dat, coz je zoufale malo).. jinak zalohovat komprimovana data se muze presne takto vymstit...

kajman*
hodnocení

Nejde to :( hlásí mi to Chyba při čtení v souboru XXX.rar

Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný

Co teď? nesmím o to přijít...

hm*

Normální odpověď by byla: použij záložní kopii.

Jde ten soubor vůbec přečíst? Jde zkopírovat? Podle všeho je prakticky jisté, že všechna data už nezískáš. Podle toho, která část raru je poškozená, bys mohl získat aspoň některá data (jestli je zararovaných víc souborů, tak aspoň některé by možná mohly jít vybalit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]