Nejste přihlášen/a.
Zdravím - občas se mi stane ( dnes, před asi 15 minutami ), že při přejíždění mezi weby nebo i krátce po startu naskočí na displeji celoplošně modrá stránka s bílým anglickým textem. Ten se ale nedá přečíst, protože to okamžitě zhasne a PC se restartuje. Relativně nedávno se zde na poradně někdo na to ptal, ale tehdy jsem měl jiné starosti a zapomněl jsem se podívat, jestli na to někdo odpověděl. Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč se to stane a co to znamená? Děkuji.
Škoda, že nevíš, co to píše. Může se jednat o chybu nějakého systémového programu nebo knihovny (změněné třeba aktualizací nějakého programu), nebo i o potíže hardwaru.
Možná by stálo za to spustit nějakou verzi "live-OS" (třeba nějaký Linux) a internetit v něm. Když to lehne zas - asi problém HW (zkusit nejdřív pošolíchat BIOS), když potíže skončí - SW (přeinstalovat WIN).
Hmm. To jsem měl taky... Říká se tomu prý MODRÁ SMRT a souvisí to, mám dojem, s RAMkou. Každopádně mi nikdo nedokázal pomoci a tak jsem bohužel musel k "lékaři PC"... U mně to spouštěla hlavně u her (ty jsou pro každý PC zátěží), ale je fakt, že někdy ani to ne... a interval se bude zkracovat.. aspoň u mně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.