Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Nevíte někdo, jak se dá v C# (Visual Studio) zpomalit průběh cyklu? Potřebuji, aby cyklus vypisoval jednotlivé části řetězce, ale pomaleji. U konzolové aplikace to lze snadno pomocí vložení příkazu Thread.Sleep dovnitř cyklu, ale u formové aplikace, při pokusu o postupný výpis jednotlivých částí do textBoxu/labelu, program po stanovený počet milisekund (krát počet opakování cyklu) zdánlivě nic nedělá a pak vypíše jen poslední slovo. Zkoušel jsem příkaz for i while, zkoušel jsem rovněž vytvořit cyklus pomocí příkazu goto, ale nic nefungovalo, program se vždycky na daný počet milisekund sekne a pak vypíše poslední prvek řetězce, ať už příkaz Thread.Sleep vložím na jakýkoliv řádek uvnitř cyklu. Nedá se použít nějaký jiný příkaz? Jsem začátečník, moc jich neznám.
Děkuji za případné rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.