Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak seřadit tabulku ve wordu 2010?

Od: 10anders* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Chtěl bych vědět, jak mám seřadit tabulku. Dám příklad. Mám tabulku o prodeji aut a v prvním sloupečku bude model auta, v druhém cena, ve třetím místo prodeje tohoto automobilu a ve čtvrtém motor. Já chci seřadit tabulku dle druhého sloupečku, tedy podle ceny, ale chci, aby mi ten word neudělal tu věc, že mi sice seřadí cenu od nejměnší po největší, ale ty auta už mi nenechá přiřazená k těm cenám. Jak toto udělat? Mě to prostě nejde.

Děkuju za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Já bych to seřadila v Excelu a potom seřazenou tabulku vložila do Wordu.

Ale doufám, že obdržíte další - kvalifikovanější odpověď.

dzordz*

Použil bych object linking & embedding - stejný výsledek, jen je to pohromadě v jednom okně ;)

Místo tabulky z Tabulka -> Vložit tabulku ji tam dostanete přes Vložit -> Objekt: List Excelu.

zabu
hodnocení

0x

Musíte při seřazování tabulky označit celou tabulku, a potom ji teprve řadit podle sloupečků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]