Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Už dlouhou dobu uvažuji o tom, že si založím nějaký blog, na kterém bych něco psal, jenže problém je, že si nedokáži vybrat český blogovací webhosting zdarma. Vybral jsem si blog.cz a bloger.cz .
Tyto domény mají něco do sebe, mají svoje výhody, jenže já se nedokáži rozhodnout.
Prosím Vás, moc Vás prosím, jaké zkušenosti máte s těmito doménami a jakou by jste mi doporučily?
Předem děkuji a přeji pěkný den
Já bych doporučila spíše blog.cz. Bloger také není špatný, ale osobně já si blog moc oblíbila, už několik let jeden provozuji, i když ne tak pravidelně, ale pěkně jsem si na to zvykla. Když člověk chce, může si tam nastavit vlastní design mnoha možností, má výběr ze spousty vzhledů od vývojářů, jednoduché přidávání článků s obrázky, videy, odkazy, možnost galerie, počítadla...
Když si člověk na něco zvykne, už nic moc nového nezkouší a zůstane u staré dobré kvality. A to blog podle mě je.
Držím palce s vaším blogem, ať vám dělá jen samé radosti a starání se o něj vás baví!
Není zač.
Je ještě spousta jiných možností, kde založit takovou stránku (kromě blog.cz a bloger.cz). Napadá mě například píše.cz, websnadno.cz či estranky.cz. Můžete zkusit všechny a pak napsat svoji zkušenost. Zabere to sice spoustu času, ale je nejlepší si najít službu, která vám bude opravdu vyhovovat všemi funkcemi.
Ať se vám vaše vývojářství daří!
Banán (Bloger.cz) bych neriskovala kvůli zkušenostem jiných, Blog.cz nedoporučuji z vlastní zkušenosti.
Na službě Blog.cz mám blog skoro 6 let, ale spokojena nejsem. Blog sice umožňuje částečně ovlivnit vzhled, ale vadí mi jeho zásahy do kódu. Vadí mi i napojení na Novu a Tn.cz.
Vyhovovala mi služba Bloguje.cz. Zásahy do kódu minimální, možnost výběru šablon, ale i kompletně vlastního vzhledu, férové jednání s uživateli.
Až najdu trochu času, chci blog přesunout nejspíš na Wordpress.com, uvažuji i o službě Blogspot.com. Nebyla by to možnost i pro Vás?
doplněno 11.07.12 22:29:Wordpress je i v češtině: cs.wordpress.com/...
doplněno 12.07.12 14:18:Reakce na anonym55, dnes 09.57: O ukončení služby Bloguje samozřejmě vím. Proto jsem použila minulý čas a uvedla další možnosti.
Reakce na @bena , dnes 11.47: Volný freehosting a instalaci blogovacího systému "na míru"považuji za nejlepší. Chce to si k tomu něco nastudovat, ale výsledek pak stojí za to! Nemýlím-li se, nabízí minimálně WebZdarma.cz a Blogspot.com i možnost provozovat web či blog na vlastní doméně, což také není k zahození. (Píše.cz neznám - tedy znám, ale nemám vyzkoušeno z uživatelského hlediska.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.