Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba v The Sims 2

Od: lucimera* odpovědí: 2 změna:

Dneska jsem si nainstalovala asi pět rozšíření hry The Sims 2 (život v bytě, mazlíčky a nějaké kolekce). Když pak The Sims 2 zapnu a chci přejít do městečka, vše se zapne, načítá se to a asi u pátého sloupečku se to zasekne a uprostřed se objeví takové růžové mihotání (bez pohybu), jakoby chyba grafiky. Mám to ale jenom v té hře, jinde v počítači je to dobré, takže chyba obrazovky to nebude. Poraďte prosím, co s tím, já si nevím rady. Hru už zapínám asi posedmé a pokaždé samý výsledek.

doplněno 11.07.12 20:34:

Tady přikládám fotku, jak to vypadá.

Chyba v The Sims 2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusila jste restart? Někdy to stačí. ;)

Jinak bych to viděl na špatnou instalaci. Odinstalujte všechna rozšíření, spusťte samotnou hru (pro kontrolu jestli není zasažena i základní hra) a pak instalujte doplňky po jednom. A vždycky spusťte hru jestli se to v pořádku nainstalovalo. Když to bude v pořádku, tak další doplněk/rozšíření.

lucimera*
hodnocení

Nakonec jsem odinstalovala jedno rozšíření, asi tam byla nějaká chyba, která to celé zpomalovala a následně i zasekávala, a nyní už mi to v pořádku funguje.
Děkuji za radu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]