Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjistim stránky, kde je IP zaregistrovaná?

Od: ip* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám možná debilní dotaz, ale zajímá mě to tak se zeptám, můžu si někde zjistit, na jakých stránkach je zaregistrovaná moje IP adresa, nebo jinak řečeno, budu mít nějakou konkrétní stránku, kde lze mít profil, např. Lide.cz můžu zjistit, jestli je moje IP adresa zaregistrovaná na tomto serveru? Díky moc za všechny odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

1x

To asi obecně zjistit nejde. Každá ta stránka ví, jaká adresa je k ní připojena, ale jestli si ji uloží, nebo ne, případně co s ní dál udělá, to je věc správce stránky.

hodnocení

0x

Já si myslím že tam zaregistrovaná je - už jenom z toho důvodu, že když zlobíte, tak vám ji můžou zablokovat.

Není to jenom na lide.cz, ale třeba na dámě taky. Chodila tam jedna průdérní osoba, a prudila tak moc, že přes několikateré upozornění hlavního admina jí byla zablokována právě IP adresa.

Z toho vyvozuji, že to zaregistrované je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma moje ip

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]