Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, jak stáhnu film z vimeo. Tady navrhovaný orbit mi vůbec nefunguje. Díky...
jDownloader s tím nemá žádný problém.
doplněno 22.02.13 21:50:No, v prohlížeči najdete video na vimeu, zkopírujete jeho adresu, otevřete jDownloader, přepnete na druhou záložku (linkgrabber), dole add url, adresu vložíte (obvykle však linkgrabber automaticky sleduje schránku a kopírované věci si sbírá automaticky), dáte parse, přihodí se do seznamu. Teď chvilku počkáte, až si to načte informace, obvykle se dá odkaz v seznamu rozbalit na 2-8 položek - různá kvalita videa, různý zvuk atd. Vyberete jednu, klik pravým, continue with selected (nebo continue with all pro stažení všech). Nepotřebné záznamy vyházíte vpravo dole, clear list.
Na první záložce se vám to už stahuje, pro každý server to při prvním stahování bude chtít potvrzení souhlasu s podmínkami, to jen odkliknete. No a to je vše, pak to najdete ve složce, kam jste stahování nastavil (settings - download - download directory).
Díky, jenže já pamatuju ještě IQčka... JDownloader mám pravděpodobně stažený a teď potřebuju polopatě poradit, jak s ním pracovat.
Dnes se mi konečně povedlo film "stáhnout" (včera byl problém s připojením, proto to asi nešlo), ale ve složce, kam jsem nastavila cestu, se nezobrazuje jako ostatní stažené filmy - po rozkliknutí se otevře chrom a film se začně přehrávat z vimea. Jestli tomu rozumím, nestáhla jsem film, ale cestu k němu...
Má někdo morbidní trpělivost a pomůže mi? Díky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.