Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Advanced system care

Od: hasina odpovědí: 8 změna:

?mam veliky problem - dala jsem programem advanced system care free vycistit a zkontrolovat pocitac - po tomto zakroku nesel ani restartovat, musela jsem pouzit rovnou zle tlacitko off a po zapnuti nechce najet nic- jen logo windows xp a pak zustane obrazek plochy, nekdy i start, ale nejde ani na nic kliknout, jde jen v nouzovem rezimu a ze dvou disku nacita jen jeden...chtela jsem system obnovit, ale najednou neexistuje zadny bod obnovy...poradte co s tim prosim...nechci znovu preinstalovavat windows..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zdravím, Advanced SystemCare nedoporučuju používat, protože to takhle občas může dopadnout. Kolikrát jen rozhází plochu, vzhled systému, občas nefunguje internet a někdy hold nejde ani Windows. Čističe, které slibují zázraky jako Advanced Systemcare, SpeedUP my PC, Zrychlení počítače, SLOW-PC Fighter a podobné nepoužívat!

Na čištění počítače jedině CCleaner a na defragmentaci disku buď Defraggler nebo systémový program Defragmentace Disku. CCleaner je bezpečný není vůbec agresivní.

K věci - nemá cenu se zabývat Windowsem, protože tomu čouhá z kapsy parte. Budete muset Windows znovu nainstalovat - to znamená smazat systémový oddíl* (většinou je to C:), vytvořit nový, tam nainstalovat systém. Při dottzu na formátování zvolte Zformátovat systémem NTFS (!ne rychle!) a měla by instalace jít. Samozřejmě budete potřebovat licenční klíč Product key, ten by měl být nalepený na bedně nebo by měl být u papírů k počítači.

Pokud si na to netroufáte, navštivte servis.

*Pokud na něm máte důležitá data, zálohujte si je, například pomocí Slax Linux nebo Xubuntu - stáhnete si ten ISO soubor, vypálíte na CD jako obraz disku, vložíte do počítače, restartujete ho a měl by naběhnout ten Slax nebo Xubuntu - tam normálně budete mít přístup k disku, můžete zálohovat.

vuhahaha
hodnocení

0x

A tadyto máte! *vtip* Ty vaše čistící a optimalizační programy. Počítač funguje tak neni důvod něco optimalizovat.

dolis72*
hodnocení

0x

Advanced SystemCare je špičkový program na údržbu systému...

sám ho používám několik let k naprosté spokojenosti a neznám nikoho v širokém,dalekém okolí kdo by po jeho použití měl

sebemenší problém...chyba bude rozhodně někde jinde

něco k přečtení : jnp.zive.cz/...

chip.cz/...

vuhaha

Pche! Špičkovej program? Hahahahaha...

Já sem ten program taky dřív měl a dělal mi v počítači samej bordel, po další údržbě mi počítač vyčistil tak že sem musel přeinstalovat windows. Můj kamarád dříve používal jiný (už si nevzpomínám jaký) čistič, a spadnul mu windows po vyčištění.

vuhaha

Jo, určitě bude problém jinde, to je jen velká náhoda že se to stalo až po vyčištění *smich*

bena*

Program Advanced Windowscare, později Advanced Systemcare bývával dobrý, taky jsem ho doporučovával - než přišla verze 4, která se opravdu zhoršila a verze 5, to už je opravdu otřes. Je to čím dál tím víc agresivnější čistič a tyhlety agresivní čističe není dobrý vůbec používat.

A to že je program nabízen v plné verzi zdarma něco svědčí - malý zájem o koupi. Články na těchto serverech typu jak na počítač, Chip, atd. vám vychválí opravdu všechno. Všechny možný programy, co prostě jsou známý, tak jim napíšou dobrý recenze. Časopisy tohoto typu jsem kdysi odebíral - stačí to jen sledovat. Píšou o antivirech. V jendom čísle vychválí avast, že je špičkový, v dalším čísle pak napíšou o NOD32 prakticky to samé, atd., atd. To je prostě maketing.

dolis72*

každý jak si rozumí...

Mini-recenze Advanced SystemCare

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 11.07.12 17:04:

jde o názory uživatelů...

bena*

Je to sice hezké, ale ukázal jste i tím, co tu píšu já - je agresivní. Sami uživatelé tam píšou, že dokáže poničit dll knihovny, v pc něco občas podělá. takže to není něco, co si tady cucám z prstu.

Ale ať si používá každý, kdo chce, máme na to právo. Osobně ale tento program nedoporučuju, prostě se zkazil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]