Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den....
Hraje mi musika v reprácích na NTB a když tam strčím sluchátka,tak se nic neděje. tak jdu do nastavení a nastavím sluchátka jako výchozí zařízení, takže mi začnou hrát sluchátka, ale když sluchátka vyndám, tak nehrají repráky...
Tak si s tím začnu "hrát” a hledat problém, zjistím, že když mi hrajemuzika ve sluchátkách a dám test zvuku reproduktorů, tak hudba stále hraje ve luchátkách a test zvuku zároveň hraje v reprácích...a naopak...proklikal jsem tam snad všechno a prostě buďfunguje jedno, nebo druhý... CO S TÍM...Děkuji moc...
Je možné, že zvuková karta NTB nedokáže připojená sluchátka detekovat (mají moc velkou impedanci). K odpojování a zapojování repráku nedochází mechanickým přepínáním v konektoru NTB, ale elektronicky - detekcí zátěže.
tyhle sluchátka jsem tam dával výdycky...Je tedymožná, že se mi něco stalo se zvukovou kartou?...
Zkus nějaký "live"OS (spustitelný z CD), třeba český Slax ( slax.org/... ). Když zvuk bude blbnou i tam, je chyba v kartě, když ne, je něco s wokny.
Tady máš správně nastaveno?
doplněno 29.07.12 15:45:Pročetl jsem několikrát, ale nikde zmínku o OS nevidím. Jasnovidec bohužel nejsem.
NEvím jestli semi to zdá, ale asi nemáte windows 7, protože já tam tohle nikde nemám...nebo nevím kde to najít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.