Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s výměnou sluchátek za reproduktor

Od: palacky* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, dobrý den...:).
Hraje mi musika v reprácích na NTB a když tam strčím sluchátka,tak se nic neděje. tak jdu do nastavení a nastavím sluchátka jako výchozí zařízení, takže mi začnou hrát sluchátka, ale když sluchátka vyndám, tak nehrají repráky...
Tak si s tím začnu "hrát” a hledat problém, zjistím, že když mi hrajemuzika ve sluchátkách a dám test zvuku reproduktorů, tak hudba stále hraje ve luchátkách a test zvuku zároveň hraje v reprácích...a naopak...proklikal jsem tam snad všechno a prostě buďfunguje jedno, nebo druhý... CO S TÍM...Děkuji moc...:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je možné, že zvuková karta NTB nedokáže připojená sluchátka detekovat (mají moc velkou impedanci). K odpojování a zapojování repráku nedochází mechanickým přepínáním v konektoru NTB, ale elektronicky - detekcí zátěže.

palacky*
hodnocení

tyhle sluchátka jsem tam dával výdycky...Je tedymožná, že se mi něco stalo se zvukovou kartou?...:)

praivo*

Zkus nějaký "live"OS (spustitelný z CD), třeba český Slax ( slax.org/... ). Když zvuk bude blbnou i tam, je chyba v kartě, když ne, je něco s wokny.

palacky*
hodnocení

cdbohužel už nevedu...:D...hodil jsem to na flashku, (prý to jde).. Ale mě to nějak nejde...:D

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tady máš správně nastaveno?

doplněno 29.07.12 15:45:

Pročetl jsem několikrát, ale nikde zmínku o OS nevidím. Jasnovidec bohužel nejsem.

Problém s výměnou sluchátek za reproduktor
palacky*
hodnocení

NEvím jestli semi to zdá, ale asi nemáte windows 7, protože já tam tohle nikde nemám...nebo nevím kde to najít

palacky*
hodnocení

Aha...tak to se vám omlouvám...;)...:)...myslel jsem že jsem to zmínil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]