Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná patentka...co to je?

Od: suzymon® odpovědí: 6 změna:

Ahoj všem. Už na to myslím nějakou dobu, ale dnes už se zeptám. Mám obyčejný notebook. Porouchala se mi před časem klávesnice a zakoupila jsem si tu, co se dá připojit. Jenomže jsem si tím vytvořila dvojitý přístup k používání. Dříve jsem pracovala s tou zabudovanou "myší", nyní se snažím používat myš mobilní. Tu se kterou se šoupe. Moc mi to nejde., ale snažím se. Otázka zní, proč se mi neustále zobrazuje taková jakoby "patentka" a všechno mi začne ubíhat a musím na tu blbou patentku klikat a zastavovat ji a už mi to leze na nervy. Mám blbou "myš", nebo jsem blbá já? :D*bzum*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

5x

Zmáčkněte to kolečko jako dovnitř...

hahanaj*

hope- A k čemu se to používá /mačkání kolečka/ nikdy jsem to nepoužila - díky*hi*

hop®

Přepne myš na jiný režim posouvání třeba na internetová stránce. Já to také nepoužívám, akorát si to někdy přepnu omylem tak už vím jak to dát zpátky... *smich*

hahanaj*

díky - holt se stále něco učím ...*tuc**ua*

hodnocení

Ano Hope, vyzkoušeno. Funguje to. :) Díky S.

hodnocení

0x

Popravdě, vůbec nevím co si mám představit pod tou podivnou patentkou ;) určitě by nebylo marné hodit sem nějakou fotku oné objevující se patentky :)

doplněno 22.02.13 20:02:

jo tohlééé, až díky Hopovi jsem pochopil o co vlastně jde :) jo, omylem jsi stiskla kolečko myši. Stačí je zmáčknou znova a vše je v normálu :) Tohle používám, když si čtu někde dlouhý text a chci, aby se mi sám pomalu posouval :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]