Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,víte někdo,jak udělat zrcadlové písmo? Jako to má slečna v layoutu tady? -> robotique.blog.cz
Děkuji
Ja se to pokusim napsat..
1. Nahore v menu Okno(Window) > Vrstvy(Layers) *pokud jeste paletka Vrstvy(Layers) neni otevrena
2. oznacte vrstvu vase finalni logo/text (je oznacene, takze da se s nim sipkama hybat, pokud se hybat neda, stisknete V, nebo v Tools/Nastroje panylku nahore vyberte cernou sipku )
3. Podrzite levy ALT a sipkou dolu nebo nahoru se vytvori kopie vrstvy (vaseho textu)
4. CTRL + T, pravym tlacitkem na text a dole vybereme Prevratit svisle (Vertical flip), ENTER + ENTER no a uz je to skoro hotovo
5. napasujte kam to chcete dat, v paletce Vrstvy(Layers) dejte Opacity nebo kryti na 30-70% podle toho jak to chcete mit syte, vemte gumu a trochu umazte a je to...
6. ja bych bod 5. delal maskou vrstvy, ale nevim jak to jednoduse vysvetlit v textu
Chybí tam bod NULA - koupit Photoshop. Protože předpokládám tady nikdo nechce navádět k pirátění, jinak by ten návod byl do nějakého bezplatného programu jako je třeba Gimp a né do komerčního... ![]()
Asi nějak tak a myslím si, že si zřejmě kvůli jednomu logu nebude kupovat photoshop za takové peníze... A jak píšeš - nikdo tu nechce navádět k pirátství..
Proto již potřetí opakuji, nebráním se to udělat ![]()
Nevím, jestli si tyhle odpovědi přečte, nebo zda si je čte, či si je už nečte ![]()
Ale k tazatelce: Moje nabídka stále paltí, napište a já Vám to klidně udělám ![]()
Proto jsem psal, ať mi napíše na email
.. je to otázka pár minut takže mi to nedělá problém udělat.. Ono, pokud člověk nezná základy, nejsem jist, zda zvládne pracovat s maskami.. A když to vygumuje, bude to vypadat trochu "neprofesionálně" , když to bude seklé...
Ale je to zcela na tazateli, zda si to udělá sám, nebo mě osloví
Samozřejmě vše zdarma ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.