Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,víte někdo,jak udělat zrcadlové písmo? Jako to má slečna v layoutu tady? -> robotique.blog.cz
Děkuji
Ja se to pokusim napsat..
1. Nahore v menu Okno(Window) > Vrstvy(Layers) *pokud jeste paletka Vrstvy(Layers) neni otevrena
2. oznacte vrstvu vase finalni logo/text (je oznacene, takze da se s nim sipkama hybat, pokud se hybat neda, stisknete V, nebo v Tools/Nastroje panylku nahore vyberte cernou sipku )
3. Podrzite levy ALT a sipkou dolu nebo nahoru se vytvori kopie vrstvy (vaseho textu)
4. CTRL + T, pravym tlacitkem na text a dole vybereme Prevratit svisle (Vertical flip), ENTER + ENTER no a uz je to skoro hotovo
5. napasujte kam to chcete dat, v paletce Vrstvy(Layers) dejte Opacity nebo kryti na 30-70% podle toho jak to chcete mit syte, vemte gumu a trochu umazte a je to...
6. ja bych bod 5. delal maskou vrstvy, ale nevim jak to jednoduse vysvetlit v textu
Chybí tam bod NULA - koupit Photoshop. Protože předpokládám tady nikdo nechce navádět k pirátění, jinak by ten návod byl do nějakého bezplatného programu jako je třeba Gimp a né do komerčního...
Asi nějak tak a myslím si, že si zřejmě kvůli jednomu logu nebude kupovat photoshop za takové peníze... A jak píšeš - nikdo tu nechce navádět k pirátství..
Proto již potřetí opakuji, nebráním se to udělat
Nevím, jestli si tyhle odpovědi přečte, nebo zda si je čte, či si je už nečte
Ale k tazatelce: Moje nabídka stále paltí, napište a já Vám to klidně udělám
Proto jsem psal, ať mi napíše na email .. je to otázka pár minut takže mi to nedělá problém udělat.. Ono, pokud člověk nezná základy, nejsem jist, zda zvládne pracovat s maskami.. A když to vygumuje, bude to vypadat trochu "neprofesionálně" , když to bude seklé...
Ale je to zcela na tazateli, zda si to udělá sám, nebo mě osloví Samozřejmě vše zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.