Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MP3 do CDA

Od: blechta® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Potřebuji vypálit CD a nějak mi to nejde Mám program Burn4Free a pomocí něj chci udělat AudioCD - jako cédéčko co půjde přehrát třeba v rádiu apod. jenže když tam dám ten soubor- je ve formátu wav tak se mi to nevypálí přitom na webowejch stránkách slunečnice kde jsem si to stáhlu píšou že to tyto formáty podporuje a tak bych chtěl sehnat converter který by to zkonvertoval to formátu cda a bych to pomo stačilo vypálit jako datové CD - ale nejsem si jist jestli to bude fungovat. Přes nero jsem to skoušel Ale taky mi to nějak nejde nemám tam ani nabídku na vypáleí Audio CD je tam je tlačítko navypálení Datového CD.

mám Free Nero 9 a Burn4Free

chci to vypálit na CD-R

Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju to udělat ve Windows Media Playeru - je to velice jednoduché. Hlavní nemusíte kvůli tomu instalovat další programy do počítače.

Obrázek zde: poradte.cz/...

hodnocení

Bohužel mám starý wmp a nemohu to v něm najít viz foto:

doplněno 12.07.12 20:23:

Žádné zlačítko vypálit nebo zapsat na zvukový disk CD tam není nebo snad se ukáže až tam dám CD?

MP3 do CDA
bena*

Nainstalujte si Windows Media Player 11 - Windows Media Player je součást systému a měla by se taky aktualizovat, starší verze myslím umí jen vytáhnout hudbu z CD do WMA.

Je možný, že to je někde v těch nadstandardních službách, ale neívm.

WMP11 stahujte zde: microsoft.com/...

hodnocení

hodnocení

0x

Nero free umí jen vypálit datová CD a DVD nebo zkopírovat disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]