Nejste přihlášen/a.
Zdaravim
Mam takový problem když chci zapnout počítač tak zmáčknu tlačítko na zapnutí on nabíhá třeba po 3 s se vypne a zase třeba za sekundu se zapne a talhle je to trřba čtyřikrát během zapínání ale pří práci po naběhnutí windows se to nestane
Nevíte co s tim? Chci to zkusit nejdřív sám než to odnesu servismanovi .
Děkuji za pomoc a rady .
A vypne se nebo skočí do modré smrti? Pokud se vypíná tak to bude s největší pravděpodobností vadný zdroj, ale na 100% to nikdo neřekne. Taky se ti nemusí roztáčet nějay větráček a pc ti to prostě vypne.
Obecně se v těchto případech jde po teplotě/chlazení, ramky, zdroj, deska, OS... ale záleží co kdy a jak to dělá.
jednou jsem resil podobny problem ...Zkus preinstalovat windows muze taky byt v trapu zakladni deska ...mrkni esly se ti nejak neprehriva ...to co pises je dost strucne ani nevime jakej mas pc...stul nebo notebook...jakej mas OS...atd ...
Může to být klidně studený spoj na základní desce, RAMky, zdroj, zkus najet do BIOS Setupu (zapsat si aktuální nastavení) a pak dát Default nastavení systému a chvilku s ním pracovat a jestli problém přetrvá, tak bude problém v desce, ramce, zdroji. Náhodou přestavbu či flashování BIOSu jsi před tím nedělal?
ten stroj stojí na jednom místě už dva roky a nic jsem s ním nedělal ani hardwarově asi softwarově
studenák je prohranej boj a kor v počítači
Dobrý den, něco podobného jsem už také řešil. PC se samovolně a opakovaně restartoval. A bylo to nepravidelně. Dalo to dost zabrat, ale nakonec to byla prkotina, kterou jsem nečekal. PC také stálo bez mého zásahu delší dobu na stole. Jenže vlivem teploty a otřesů došlo k nepatrnému povytažení přívodního kabelu 220V do zdroje - nebyl správný kontakt. Narazil jsem kabel "po koule" a problém byl vyřešen.
Zkuste tedy vytáhnout a narazit zpět pořádně přívodní kabel (při vypnutém PC). Další možnost je otevřít stroj a dorazit všechny kabely a kontakty. Někdy to může být i banalita, ale je to zadarmo. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.