Nejste přihlášen/a.
Moc prosím o radu, zpracovávám rodokmen a dozvěděl jsem se, že je možné z archivu na actapublica.cz získat dokumenty.Ty si mohu následovně ofotit, uložit a vytisknout .Toto vše jsem provedl, nahledal jsem si signaturu,číslo stránky, zmáčkl jsem na notebooku PrtSc,poté dal soubor pod názvem uložit a myslel jsem si ,to ale bláhově,že když se pak k němu vrátím, že jej normálně otevřu, upravím a vytisknu.Opak byl pravdou.Uloženo jsem měl velký čtverec v něm malý čtverec s ohnutým pravým rohem a v něm z leva zelený obdélník.Když jsem toto otevřel ,vrátil jsem se zpět na actapublica na uvedenou signaturu a číslo stránky, ale byl tam nápis v angličtině s výstražným žlutým trojúhelníkem,že je přístup do soubouru zamítnut.poradí mi někdo z čtenářů, kde a jakou chybu dělám.Děkuji.-anaj-
Stačí si stáhnout a nainstalovat nějaký free program na snímání obrazovky a je po problému, nebo v lepším případě si koupit nějaká placený např. Snagit. nebo se podívejte tady >>>
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.