Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych jsem se zeptat, zda byste mi nedoporučili nějaké reproduktory k PC? Nechci do nich dávat moc peněz - moc se nevyznám v cenové relaci reproduktorů, ale myslíte, že je možnost sehnat do 1000? Aby byly alespoň trochu použitelné a ne, aby se mi do měsíce rozbily ://
Všem mockrát díky za tipy
A jaké by sis představoval? Rozbít se mohou i ty nejdražší, ale mé spíš zajímá provedení. Někdo dává před nost klasice 2+0, já mam u pc rád 2+1 tedy s basákem a někdo to chce jako domácí kino (X+1), nékdo chce dálkové ovládání (mě vyhovuje na kabelu), někdo konektor pro sluchátka...atd. Chtělo by to upřesnit požadavky
No takhle to nejde. 2+0 jako extra úroveň může být cena i vyšší než repro stylu domácí kino
Pro inspiraci:
alza.cz/...
alza.cz/... - podobné, ale už neprodávající typ mám doma a spokojenost
Po těch Genius SP-HF1800A, které tam jsou taky testovány, jsem už kolikrát pokukoval, ale ještě jsem se furt nerozhoupal Každopádně za tu cenu hrály výborně.
Tak jsem si to trochu projel - jaký byste si vybrali mezi těmato:
softcom.cz/...
softcom.cz/...
alfacomp.cz/...
alfacomp.cz/...
-
nebo tedy 2.0
softcom.cz/...
-
Díky za rady
měl jsem rozkliklou odpověď ještě před posledníma příspěvkama.. Mrknu ještě na ty geniusky .. popř. na ten test
Ale kdyžtak prosím zhodnoťte i můj výběr, díky
Nevím sice co vás vedlo zrovna k tomuto výběru, ale z tohoto bych si vybral Genius SP-HF 1201A.
Popravdě ani nevím Projel jsem si všehny reproduktory a spíše jsem bral asi podle vzhledu, neboť se v reprácích vlůbec nevyznám, a tak nevím, na jaké parametry hledět..
Taky se v tom nevyznám Na to, ale máme testy a zkušenosti jiných
Ale vím, že malé plastové bedničky málokdy dobře hrají. Za málo peněz (300-500kč) málo muziky. Tady doslova.
I když jsou i vyjímky. Třeby Ty Philipsy z testu. Ovšem stojí 1500,-
Až zas budete mít další konkrétní repro vybrané najděte si ho i na heureka.cz/... jsou tam Recenze majitelů. No spíš bych to nazval zhodnocení výrobků, ale jmenuje se to Recenze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.