Nejste přihlášen/a.
Mám menší problém včera jsem reinstaoval windousi a nastal problém, když jsem je doinstaloval a všechny ovladče k tomu a všemožný blbosti tak mi nešli spustit programy které fungují jen když je internetové spojení v pořádku. Jenže mi znich ani jeden nefunguval až na IE a tak jsem zkusil vytvořit účet s omezenými právy a zde všechny programy fungují. Tak jestli je tu někdo kdo stim ví jak a co tak HELP ME! PLEASE!
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Tak a teď to napiš znovu a tak aby se to dalo pochopit a pak můžem o něčem debatovat...
Co si například představit pod pojmem nešli spustit programy které fungují jen když je internetové spojení v pořádku? Co ti na nich nefunguje? Co třeba firewall? Je nastavený? Je tam nastaveno povolení pro ty neznáme programy?
Co si například představit pod pojmem nešli spustit programy které fungují jen když je internetové spojení v pořádku? Co ti na nich nefunguje? Co třeba firewall? Je nastavený? Je tam nastaveno povolení pro ty neznáme programy?
dedek*
Pokusím se to napsat nějak srozumitelnějc. Takže ve firewallu je vše v pořádku vše povolené. No ty programy tak třeba icq načtemi úvodní orazovka kde mě to vyzývá k zadání čísla hesla a když je zadám a dám spustit tak mám stav:Přípojování a minimalizuje se a když jí obnovim tak sem zase u zadávání to samé je i u qipa kde vyplním číslo a heslo a ten se zasekne a pochvíli napíše že nebylo možné se spojit se serverem a toto se děje třeba i u x-fira. Pak třeba Team Speek 2 tam zadám ip a vyplním zbytek věci které jsou potřeba k připojení a napíše mi to ,že Není možno spojit se serverem, mozilla firefox ta mi děla to , že se mi nenačte stránka a mám tam jen bíle pozadí a stav načítání: hotovo a v hrách které se dají hrát online tak mi nenačtou žádné servery .
vše nasvědšuje špatně naokonfigurovanému firewallu, zvláště pokud IE jede a zbytek ne. Další možností je třeba nějaký balast v pc (vir, trojan,spyware...)... Rozhodně to neni admin účtem. čili projet pc, znovu nastavit síť (nejlépe resetnmout přes winsockfix) a pak se uvidí. Jo a nejdříve zkusit přes vypnutý firewall
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]