Mám menší problém včera jsem reinstaoval windousi a nastal problém, když jsem je doinstaloval a všechny ovladče k tomu a všemožný blbosti tak mi nešli spustit programy které fungují jen když je internetové spojení v pořádku. Jenže mi znich ani jeden nefunguval až na IE a tak jsem zkusil vytvořit účet s omezenými právy a zde všechny programy fungují. Tak jestli je tu někdo kdo stim ví jak a co tak HELP ME! PLEASE!
Tak a teď to napiš znovu a tak aby se to dalo pochopit a pak můžem o něčem debatovat... Co si například představit pod pojmem nešli spustit programy které fungují jen když je internetové spojení v pořádku? Co ti na nich nefunguje? Co třeba firewall? Je nastavený? Je tam nastaveno povolení pro ty neznáme programy?
dedek*
Pokusím se to napsat nějak srozumitelnějc. Takže ve firewallu je vše v pořádku vše povolené. No ty programy tak třeba icq načtemi úvodní orazovka kde mě to vyzývá k zadání čísla hesla a když je zadám a dám spustit tak mám stav:Přípojování a minimalizuje se a když jí obnovim tak sem zase u zadávání to samé je i u qipa kde vyplním číslo a heslo a ten se zasekne a pochvíli napíše že nebylo možné se spojit se serverem a toto se děje třeba i u x-fira. Pak třeba Team Speek 2 tam zadám ip a vyplním zbytek věci které jsou potřeba k připojení a napíše mi to ,že Není možno spojit se serverem, mozilla firefox ta mi děla to , že se mi nenačte stránka a mám tam jen bíle pozadí a stav načítání: hotovo a v hrách které se dají hrát online tak mi nenačtou žádné servery .
vše nasvědšuje špatně naokonfigurovanému firewallu, zvláště pokud IE jede a zbytek ne. Další možností je třeba nějaký balast v pc (vir, trojan,spyware...)... Rozhodně to neni admin účtem. čili projet pc, znovu nastavit síť (nejlépe resetnmout přes winsockfix) a pak se uvidí. Jo a nejdříve zkusit přes vypnutý firewall
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.