Nejste přihlášen/a.
Nazdar,
potřeboval bych poradit, jak mohu nastavit tučnost textu v systému, protože se mi ten text ze záhadných důvodů nastavil sám do tučného.
Přibaluji obrázek, ve kterém můžete vidět CCleaner, IE v tučném a Chrome v normálním zobrazení.
Dík za odpovědí
Podle mne to může být v pořádku.
CCleaner: Tučně označené jsou dostupné volby, (nedostupné normálně).
iExplorer: zobrazuje některé prvky webových stránek jinak než ostatní prohlížeče.
Z porovnání screenshotů z IE a z Chrome odahaduji, že IE zobrazil tučně, ostatní prohlížeče použijí spíše kurzívu.
CCleaner nevím, ale ten web je špatně v obou oknech, obyč text nemá být ani tučně, ani kurzívou.
Pamatuju si, že se mi kdysi něco podobnýho stalo na xp, včetně systémových fontů, ale už si nepamatuju, čím se to spravilo Předpokládám, že takový věci jako velikost písma (ovládací panely: zobrazení), výchozí téma (vlastnosti plochy) a povypínání efektů (systém: výkon) jste už asi zkoušel..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.