Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi nejde připojit na minecraft server

Od: david1234* odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se zeptat proč se mi nejde připojit na Minecraft server. Ostatní servery mi jdou v pohodě ale u toho jednoho mám napsané can't reach server a červeně přeškrtnuté a po kliknutí na server se připojuje asi 40 sec a napíše mi to connection time out. Je to divné u žádného mi to nedělá.

Prosím o každou radu.

Proč se mi nejde připojit na minecraft server

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba je server Offline? Nebo máte BAN tak vás to tam nepustí.

david1234*
hodnocení

Server offline není ani na něm nemám ban. Je to server od kámoše který si ho koupil a ostatní na něm hrajou bezproblému.

hodnocení

0x

Zkontroluj IP adresu. Popřípadě jestli máte doma router, tak jestli ti neblokuje port.

david1234*
hodnocení

IP adresa je správná a jak zjistím, jestli router neblokuje port ( prosím jestli by jsi to mohl podrobně popsat)?

frkotou*
hodnocení

0x

Není třeba na jinou verzi?

david1234*
hodnocení

Verze minecraftu je stejná :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]