Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás mám menší problémek z www stránkou.Kdykoli otevru lide.cz tak mi antivir najde trojana.Tak se chci zeptat jestli existuje nejaky program na zablok.www stranky?Pres hosts mi to nefunguje.Mam to tam zadane a stejne pristup na tu stranku je.Dekuji
Doporučuji skontrolovat počítač timto programem.Tyto stránky určitě zavirované nejsou. Jaký program antivirový použiváte?Ještě by nebylo na škodu vyčistit počítač třeba tímto CCleaner.com
No prave ze antivir mam NOD 32 full verzi.A cc cleaner mam v pc taky nainstal. a pouzivam ho kazdy den
Použivám placenou verzi NOD 32 antivirus 5 několikrát jsem dnes na ty stránky vstoupil a nic mi neukázal.Pro důchodce a i zdravotně postižené je za polovinu 300Kč na rok
doplněno 07.07.12 20:50:Na kontrolu je taky dobrý Spybot-search.
doplněno 07.07.12 20:53:Ještě mne napadlo zablokovat to přes rodičovskou kontrolu.
Koupil jsen ho na tři roky jako ZTP čili ještě 50% mínus spletl jsen se asi o stovku,nechtělo se mi hledat fakturu.Používal jsem i jiné antiviry ale vždy po nějakém čase Spybot našel problém s Nodem už skoro rok a nic..
Podle mě je úplně zbytečný utrácet za antivirový programy pro běžné domácí uživatele. Některé funkce ani nevyužijí a programy, které jsou zdarma, jsou vesměs kvalitní, třeba Microsoft Security Essentials...
Osobně bych hlášení NODa ignoroval a koukl do nějakýho nastavení rezidentní ochrany a dal tam výjímku, pokud to tam bude hlásit déle, jak 24 hodin. Pokud by to byl opravdu vir, tak by správci Lide.cz zasáhli co nejdříve.
Myslím si, že to bude falešný poplach NODu32.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.