Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení na internet pomocí mobilu

Od: strelec123* odpovědí: 3 změna:

Dobry den mám takoví problém mám telefon 6300 nemá wifi.Není nějaky způsob připojit se nějak přes bloutech(blůtů).Mám doma pevny internet.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

"Mám doma pevny internet"- Tak co chceš dělat s mobilem?

Telefon lze použít jako bluetooth modem pomocí Nokia PC Suite. Ale aktivuj si nějaký datový tarif, nebo se nedoplatíš!

doplněno 09.03.13 22:20:

Taky mě napadlo, že chce připojit mobil přes počítač, ale to v tomto případě nejde.

Jedině si pořídit 6300i, ta má WiFi.

mowla*
hodnocení

0x

"blůtů" - neboli BlueTooth (modrý zub)... ;)

Připojit k PC pomocí BT není problém, ale myslím, že browser odmítne ´sosat´ data přes BT.

doplněno 09.03.13 22:04:

Myslím, Praivo, že tazatel by naopak rád připojit telefon na své ´domací´ připojení - aby datové připojení GPRS/EDGE nepotřeboval...

;)

martinhajek*
hodnocení

0x
Tento telefon lze použít jako GPRS/EDGE modem přes USB kabel, opačně to možné není. A Opera Mini se neumí připojit k internetu přes bluetooth, umí to pouze přes vestavěný modem v telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]