Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od koho pořídit internet ve zlíně

Od: hakrt* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Potřeboval bych poradit. Už delší dobu mám internet od o2 a už mě ty jejich ceny lezou krkem. Tak jsem si říkal, že bych změnil provozovatele internetu. Může mi dát někdo konkrétní typ. Jsem ze Zlína. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Musíte na ty velký firmy tvrdě. Vyhrožujte jim, že přejdete ke konkurenci, která to samé nabízí levněji, nebojte se polemizovat.

Takže až bude volat nějaká infolinka z O2, tak jim řekněte, že máte od nich internet a že je to drahý za tu rychlost, co nabízejí a že přemýšlíte, že odejdete ke konkurenci, která je levnější. Kdyžtak se podívejte třeba na ceník UPC, T-Mobilu, U:fona a podobných, aby jste měl zhruba nějakou představu a kdyžtak si trošku vymýšlejte (slevte třeba padesát nebo sto korun z toho ceníku konkurence) jo a takhle je třeba dunutíte, aby Vám to dali levněji.

My taky takhle s nimi občas držkujeme a většinou to dopadlo výborně pro nás.

eulalie*
hodnocení

0x

Než přejdete od O2 k někomu jinému, zkuste jim tam zavolat, jak jste s nimi nespokojen, že to chcete u nich zrušit a uvidíte, jestli vám nenabídnou nějakou slevu ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]