Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit. Už delší dobu mám internet od o2 a už mě ty jejich ceny lezou krkem. Tak jsem si říkal, že bych změnil provozovatele internetu. Může mi dát někdo konkrétní typ. Jsem ze Zlína. Děkuji
Musíte na ty velký firmy tvrdě. Vyhrožujte jim, že přejdete ke konkurenci, která to samé nabízí levněji, nebojte se polemizovat.
Takže až bude volat nějaká infolinka z O2, tak jim řekněte, že máte od nich internet a že je to drahý za tu rychlost, co nabízejí a že přemýšlíte, že odejdete ke konkurenci, která je levnější. Kdyžtak se podívejte třeba na ceník UPC, T-Mobilu, U:fona a podobných, aby jste měl zhruba nějakou představu a kdyžtak si trošku vymýšlejte (slevte třeba padesát nebo sto korun z toho ceníku konkurence) jo a takhle je třeba dunutíte, aby Vám to dali levněji.
My taky takhle s nimi občas držkujeme a většinou to dopadlo výborně pro nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.