Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nejdou mi spustit vdea ze stránky seznam. Odpověd je u videí omlouváme se něco se pokazilo. Přehrátí filmu z ulož to jde v pořádku. Kde hledat chybu? Děkuji.
Stáhněte a nainstalujte si Adobe Flash Player.
Verze pro Internet Explorer: filehippo.com/... (klikněte na Download latest version)
Verze pro alternativní prohlížeče (Iceweasel, Firefox, Opera,...): http://filehippo.com/download_flashplayer_firefox/ (pro stažení kliknout na Download latetst version).
Pokud to nevyjde, dejte vědět.
Vy jste autor otázky nebo co? Pokud anom instaloval jste ten nejnovější Flash Player? Máte nainstalovaný nejnovější Firefox?
Když ten snop přestal reagovat,přifařil jsem se.ANO mám nejnovější FF a ten FPlayer jsem tam dal dle vás a ani to neprdne,s tím že :Formát nebo typ MIME videa není podporováno.
Dobře. Máte nainstalovaný i Shockwave Player? Pokud ne, stáhnout: filehippo.com/...
Zkoušel jste jiný prohlížeč, například Internet Explorer (pokud možno nejnovější verzi - pro XP je to verze 8, pro Visty a 7 je to verze 9)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.