Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou spustit videa

Od: prehravac odpovědí: 9 změna:

Dobrý den nejdou mi spustit vdea ze stránky seznam. Odpověd je u videí omlouváme se něco se pokazilo. Přehrátí filmu z ulož to jde v pořádku. Kde hledat chybu? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte a nainstalujte si Adobe Flash Player.

Verze pro Internet Explorer: filehippo.com/... (klikněte na Download latest version)

Verze pro alternativní prohlížeče (Iceweasel, Firefox, Opera,...): http://filehippo.com/download_flashplayer_firefox/ (pro stažení kliknout na Download latetst version).

Pokud to nevyjde, dejte vědět.

des*

Na Firefoxu nefunguje.

bena*

Co na firefoxu nefunguje?

des*

Na videu je napsáno:Formát nebo typ MIME videa není podporovaný.

bena*

Vy jste autor otázky nebo co? Pokud anom instaloval jste ten nejnovější Flash Player? Máte nainstalovaný nejnovější Firefox?

des*

Když ten snop přestal reagovat,přifařil jsem se.ANO mám nejnovější FF a ten FPlayer jsem tam dal dle vás a ani to neprdne,s tím že :Formát nebo typ MIME videa není podporováno.

bena*

Dobře. Máte nainstalovaný i Shockwave Player? Pokud ne, stáhnout: filehippo.com/...

Zkoušel jste jiný prohlížeč, například Internet Explorer (pokud možno nejnovější verzi - pro XP je to verze 8, pro Visty a 7 je to verze 9)

des*

Ano,mám i Shockwawe Player,hláška je stejná,samože na IE to funguje a na Chrome to jde,i na Comodo Dragon,jen na tém FFoxu neé.

kroupa*

mám te samý problém- dik za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]