Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,používám jako prohlížeč OPERU,chci si stáhnout a nainstalovat také google,což se mi podaří a na plochu se nainstaluje ikona,která asi 3sekundy pracuje ale prohlížeč se nespustí...nevíte čímto? nemůže se to tlouct nějak s tou operou nebo tím že jsem vymazal internet explorer? dále při spouštění opery mi sama nabíhá stránka MY START kterou nepotřebuji a jak se ji nadobro zbavit? děkuji všem
Poslední verze Chromu jsou polofunkční bordel. Už několikrát jsem tady upozoňoval na SRWare Iron, Comodo Dragon, Lunascape atd.). Zase ho smaž a dej si tam třeba ten Iron, Dragon nebo Lunascape.
Co myslíš tím, že jsi vymazal IE? IE nejde jen tak jednoduše smazat a když to uděláš, rozhodíš si celá wokna...
doplněno 22.02.13 18:04:Co se týče MyStartu, nainstaluj Reno Uninstaller a v pokročilém režimu odinstaluj vše, co má v názvu "MyStart"nebo "Incredi". Zkontroluj, jestli v opeře nemáš IncrediBar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.