Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyčistit PSP Sony

Od: krkovicka* odpovědí: 5 změna:
Dostalo se mi do ruky PSP sony,darované,avšak mírně znečištěné.Kolem tlačítek a dírek kontaktu apod.Pod obrazovkou je prach,tak jak se to stává u starších mobilů.Prosím nevíte někdo jak opatrně odstranit tyhle nečistoty?Můžu odmontovat tu základní desku a dostat se aspoň k tomu displeji?Čím lze čistit?Dekuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím jaké PSP máte. Na Youtube je spoustá návodů na demontáž např.

a vedle videa máte další.

doplněno 07.07.12 00:53:

Případně tady máte další návody v češtině http://console-forum.net/tema/6666-zoznam-tutorialov-pre-psp

Konkrétně přední kryt je zde http://console-forum.net/tema/7352-vymena-predniho-krytu-psp

Rozebráním přijdete o záruku, ale předpokládám, že už je stejně po ní.

krkovicka*
hodnocení

1004,ani nevím co s tím :-D díky za info

hodnocení

0x

Já jsem takhle už několikrát rozdělával svojí MP4ku. Chce to dávat pozor, nic neurvat, neztratir šroubky a dát pozor na tlačítka. Rády vypadávají.

krkovicka*
hodnocení

Ještě se zeptám a zda někdo zareaguje.Čím čistit?Mám světěček.Nebo vatovymi tycinkami?Vodou nebo klasickou alpou?
doplněno 09.07.12 06:55: Štěteček...

Používám jemný široký štětec na make-up i vatové tampony, mikroutěrku, ofukovací balónek - dle potřeby. Jako čistící roztok - čistý isopropylalkohol. Takové záležitosti jako display a krycí plexi čistit nejdřív štětcem a balónkem. Vatový tampón nebo mikroutěrka by mohla pomocí ulpělého prachu obojí ošklivě poškrábat. Někdy je na některé nečistoty dobrá voda (i přímo na elektroniku) a pak pomocí lihu vysušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]