Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pruzkumnik ve windows 7 - zobrazovani nahledu

Od: czechmann® odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer

Nevite nekdo jak nastavit pruzkumnika ve windows 7 aby zobrazoval jen a pouze "Seznam" a nenutil uzivateli miniatury obrazku kvuliva tomu, ze mezi desitkami html souboru je jediny obrazek?

Uz jsem prosel vsechno a nejde to. Zkouseno na vice pocitacich a to i v praci - bezuspesne. Staci jediny graficky soubor mezi desitkama textovych a pruzkumnik si sam nastavi ze chce zobrazovat miniatury takze vidim ikony txt ci html souboru velke jako fotka na obcance jen kvuli tomu ze je mezi nimi i pouha favicona.

Diky za pripadne rady jak natvrdo zapnout zobrazeni tak jak chci ja a ne jak si usmysli windows.

Jeste dodavam, ze ve win xp to fungovalo a neotravovalo, nastaveni ikon si system svevolne nemenil.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Alt, Nástroje, Nastavení složky, Zobrazení, Vždy zobrazit ikony, nikdy miniatury .. nebo tak nějak, je to hned první možnost. (Always show icons, never thumbnails)

hodnocení

Nefunguje! Vzdyd jsem to popisoval v dotazu.

Toto je nefunkcni rada, kterou dava kazdy.

bena*

Tak zkuste to, co Vám poradil dzordz a skočte do Možností složky - najdete to nahoře jak jsou Úpravy. Tam pak klikněte, někde je tlačítko Použít tento typ zobrazení pro všechny složky nebo taknějak, žel teď tu nemám žádný počítač s Windows, jedu jen po paměti.

dzordz*

Funguje. Mám to takhle na třech různých instalacích a nikdy jsem neviděl jediný náhled.

Když se nad tím zamyslím, tak ono to defaultně náhledy vůbec neukazuje (protože to je nastavené takhle), musíte se tam k nim nějak ručně propracovat, ale samy od sebe se neukazujou.

doplněno 07.07.12 09:26:

Leda že bych to špatně pochopil a šlo vám pouze o velikost ikon, ne o náhledy.

To se pak spraví tak, že nastavíte teda Seznam a dáte v těch možnostech Použít pro všechny složky, jenže vono to nepoužije pro úplně všechny, ale pouze pro všechny složky stejného typu. Když si kliknete vlastnosti složky a poslední záložku, tak se tam typ dá nastavit, je jich tam pět různých. Takže bych vzal složku, postupně jí měnil typ, u všech pěti dal Seznam, Použít pro všechny a pak by to mělo být OK. (snad krom tento počítač a možná knihoven, které jsou ignorantské a změní se zpátky)

huve
hodnocení

0x

Takže v průzkumníku Win7 klikni na: Uspořádat / Možnosti složky a hledání / Zobrazení (záložka) / a je to 9 řádek odspodu - Vždy zobrazovat ikony, nikdy ne miniatury. Mám Win7 Ultimate.

hodnocení

Dekuji za rady avsak opravdu co popisujete funguje jen pro stavajici slozky a soubory. Tak jak popisujete to mam nastavene ale pokus napr zkopiruju adresar jenz obsahuje html soubory a jediny png soubor tak automaticky kdyz do skopirovaneho adresare vlezu je tam nastaveni "velke ikony" a to kvuliva tomu jedinemu png obrazku. Pokud png obrazek smazu a prekopiruju jen ony html soubory tak je to OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]