Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát pohyblivý obrázek na plochu PC

Od: dragosaurus odpovědí: 6 změna:

Ahoj

Soused měl kdysi na starém PC pohyblivý obrázek kočky (Zvířete) a ta mohla chodit všude po té stránce na které jsem zrovna byl.

Ať už jsem otevřel Internet, Dokument nebo jsem měl pouze plochu. Vždy vylezla dvířky , a zase zalezla dvířky,které se sami vytvořilii

Je to něco jako Online Virtuální Zvíře, co dělá, co si zamane.

Instaluje se to nejspíše do PC jako nějaký program, ale já netuším kde ho najdu, nebo kde stáhnu.

Ocenil bych jakkoukoliv radu. Sám jdu hledat dále.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

2x

Dragosaure, to byl Felix. Měla jsem ho kdysi v práci, ale to je dobrých 11 či 12 let. Od té doby jsem ho nikde neviděla.

dragosaurus
hodnocení

No právě :) Zlatý časy před x lety. Tak moc díky , aspoň jméno jsi mi uvedla x)

Dám se dále do pátrání

dragosaurus
hodnocení

Tak jsem našel úspěšně :)

Přímo na tomto odkazu můžete stáhnout kocoura felixe :)

rina-world.blog.cz/...

Tak jsem si vzpomněl :)

Kdysi jsem měl ovečku. Taky si dělala, co se ji chtělo, chodí, mlaská, vzdychá, ... můžete ji chytnout a přenášet po ploše. sweb.cz/...

Pro ukončení dvakrát klikněte na ovečku a z voleb vyberte REMOVE

doplněno 09.07.12 00:36:

A když si zástupce na ovečka.exe dáte do složky Po spuštění, tak se vám bude ovečka automaticky spouštět.

To samé platí i pro Felixe a Ledňáčka nahoře.

doplněno 09.07.12 22:37:

Jelikož ten původní odkaz na Felixe nejede, tak jsem našel jeden funkční sweb.cz/...

doplněno 09.07.12 22:51:

Ještě jeden Felix. Prý lepší, větší. Nemohu posoudit je to přes torent. Ten ovšem nemám, nepoužívám

tracker.cztorrent.net/...

doplněno 09.07.12 23:08:

MÁM, MÁM, MÁM! *tanec**ua*

Jediný ledňáček na internetu grips.webgarden.cz/...

dragosaurus
hodnocení

Zdravím

Co se týká ledňáčka,tak jsem nenašel odkaz pro stažení.

Vždy mi to píše,že stránka neexistuje nebo obsah byl smazán.

Takže když najdete někdo Ledňáčka s funkčním stažením, sem s ním :)

Tady je odkaz na funkčního ledňáčka ulozto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]