Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebovala bych poradit.. Používám Google Chrome a když se chci přihlásit do své banky tak se mi zobrazí okno : ,,Java plugin je zastaralý - A, Aktualizujte plugin, B, Tentokrát spustit ...Zkoušela jsem obě nabízené možnosti a jen mi to nainstaluje Javu ( která už instalovaná je )..Pravděpodobně bude v prohlížeči nějaká blokace..A já už si s tím nevím vůbec rady..Na jiném prohlížeči to funguje normálně..Poradí mi prosím někdo?Prosím o stručný návod, moc děkuji..
Píše Vám ot, že plugin je zastaralý. Tak nainstalujte nejnovější verzi. Ke stažení zde: filehippo.com/... (klikněte prosím na Download latest version).
Tak tuhle verzi mám právěže už staženou a to okno mi stale vyskakuje..Byla by možnost pomoc přes TiemViewer?
Samozřejmě možnost by byla. V 9:45, tj. za nějakých 20 minut? Kdyžtak se domluvíme přes Vnitřní poštou.
doplněno 06.07.12 09:29:Nebo mi vnitřní poštou napište vaše ID a heslo a uděláme to rovnou.
Slo by to tak kolem oběda?Ještě mi řekněte co myslíte tou vnitřní poštou? Email? Nedivte se blond vlasy dělají divy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.