Nejste přihlášen/a.
Při spuštění PC se zobrazí chybová hláška STOP: C0000218 ( Chyba souboru registru) Registr nemůže zavést podregistr (soubor) System Boot/system32/config/software,nebo jeho protokol nebo jeho alternativní kopii . Soubor je poškozen ,nebo nebyl nalezen,nebo do něj nelze zapisovat.
Pak mi do toho naskočí výpis fyzifké paměti RAM
Toto už se mi stalo předtím ,tak jsem sformáfoval disk a naistaloval vše znovu a opět se to po určité době znovu ukázalo.
Nějak jsem to ustál ,ale teď mi přikaždém spuštění naskočí SKANDISK a zase mi to rozhodí!
Mám Windows XP Profesional
Jak jste formátoval disk? Rychle nebo klasicky? Doporučuju vždy klasicky formátovat disk, rychlé formátování jen disk vymaže.
Osobně bych však zkusil vyměnit disk, je možné, že tento je už špatný.
Je v tom čurbes trošku. Disk je typu PATA nebo SATA? Nahoře na obrázku je PATA, dole je SATA.
Obrázek zde: gallery.techarena.in/...
Omlouvám se za neuplné informace ,mám tam dva disky jeden starý 20 GB PATA s formátem Fat32 a puvodním nainstalovaným WIN a druhý nový 250 GB SATA rozdělený na 4 oddíly s formátem NTFS a na tomto disku mám tedy další instalace jak již jsem popisoval .
Ten PATA bych dal stranou, protože tam jsou určitě mrtvý sektory a má to ještě FAT32, který je hrozně zranitelný a choulostivý na výpadky.
Ideální by bylo i tu SATu udělat na novo - všechny oddíly smazat, vytvořit si 3-4 nové, všechny pomalu formátovat na NTFS a Windows nainstalovat znovu.
A ten PATA bych tam už nedával, to už bude docela starý disk, určitě na něj nedávejte systém - ten SATA je rychlejší. Kdyžtak si ho nechte na nějaký stahování nebo taknějak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.