Nejste přihlášen/a.
Mám problém, přešel jsem z Vist 64 na Win 7 64 a nainstaloval jsem si program KIES a vše bylo v pořádku dokud jsem si nenainstaloval DVDFab na převod filmů a formátu a začala mi vyskakovat tahle pitomá hláška a nejde s tím nic udělat i když jsem odinstaloval DVDFab a přeinstaloval Kies pořád to stejné. Hláška vypadá následovně Název o okně je
KiesTrayAgent.exe - Ordinální číslo nebylo nalezeno
Ordinální číslo 7426 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně mfc90u.dll nalézt.
Pak mám na výběr 2 možnosti. Buď křížkem zavřít nebo dát ok. Když to zavřu tak vyskočí další stejné okno jen číslo je jiné a to 9272.
Tyhle hlášky vyskakují při zapnutí restartovaní PC a spuštění programu KIES. Když spustím KIES vyskočí mi okno že je aktualizace dám ok a vyskočí ta hláška s ordinálním číslem. A když kliknu na ok tak se celý program zavře. Poradíte co s tím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.