Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube - jak vložit video?

Od: kocourovec* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem se dá na youtube svoje video? Koho se na to zeptat nebo kdo to udělá?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slechy*
hodnocení

4x

Je to naprosto jednoduché, pokud máte na youtube svůj účet, tak vedle pole vyhledávače je tlačítko NAHRÁT, na to kliknete, vložíte své soubory a je to :) . Pokud nemáte účet na youtube, tak si ho udělejte :) .

kocourovec*
hodnocení

To je bezva, děkuji:)

bena*

Já mám radši stream.cz, máte-li Seznam email, můžete to snadno nahrát na Stream.cz

kocourovec*
hodnocení

Dobrý den, já bych na Vás měla ještě jeden dotaz. Poradil jste mi, jak dát svoje video na youtube, ale ještě máme problém v tom, že neumíme dát si DVD do počítače. Děkuji.

bena*

No, zřejmě máte na mysli DVD, které když otevřete v tetno počítač tak tam má složky AUDIO_TS a VIDEO_TS.

Na tohle je dobrý program Formát factory, který stáhnete zde: slunecnice.cz/... (odmítněte instalaci ASK Toolbaru, ale povolte instalaci Install inside codecs).

Po instalaci ho spusťte, vložte DVD do mechaniky počítače a ˇklikněte na ROM zařízeníDVDCDISO a klikněte na DVD do videosouboru.

Youtube - jak vložit video?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]