Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám modem ZYXEL P-870HN-53b a pořídil si spolu s ním VDSL internet. Vše funguje jenže příručka mi píše, že modem je funkční, pokus svítí kontrolka DSL - buď oranžově (ADSL) nebo zeleně (VDSL). Ale já mám koupeno VDSL a svítí mi to oranžově nevíte co tím? díky moc
Dobrý den, můžete si zkontrolovat nastavení modemu. Můžete si změřit rychlost internetu, jestli dosahuje objednaných parametrů rychlosti VDSL připojení (např. na http://www.dsl.cz/ ). Nejlepší by asi bylo kontaktovat tech. podporu svého poskytovatele internetu a vše si tam ujasnit. Tedy hlavně to, jestli Vám neposílá jen rychlost ADSL. Také se u některých modemů musel aktualizovat firmware, ale u tohoto nevím. Zase Vám to sdělí poskytovatel (pokud poskytl i modem). Zdravím!
doplněno 22.02.13 11:57:fribble - z jiného staršího příspěvku, zřejmě od stejného tazatele, soudím, že přešel od O2 k T-Mobile
Podle O2 rychlost připojení VDSL umí změřit jen speedtest.net/... , pokud máte připojení od nich, nejsnažší je zavolat infolinku
800 184 084, kupodivu bývají vstřícní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.